Wyniki VII konkursu literackiego Otuleni Natchnieniem 2013

1
Moi drodzy, z przyjemnością mam okazję przypomnieć wszystkim, że rozpoczynamy siódmy rok wspólnego internetowego życia na tym forum. Liczę na to, że mimo różnych zawirowań, uda nam się dotrwać do dziesięciolecia forum i zrobić z tej okazji wielką imprezę :).

Ale nie będę więcej przedłużać i przejdę już do tegorocznych wyników.

Otóż, VII konkurs literacki Otuleni Natchnieniem 2013 wygrał...

....

a raczej wygrała Smiglowa, autorka opowiadania "Bory" - uzyskując 220 punktów.

Miejsce drugie przypadło w udziale użytkownikowi Smtk69 za opowiadanie "Funkcjonujący wehikuł czasu", niewiele tylko ustępując zwyciężczyni ilością zdobytych punktów - 198 pnk.
Miejsce trzecie natomiast zajęła TheBurningTree opowiadaniem "Kraina zimy" - 190 pnk.

Widać zatem wyraźnie, że walka w tym roku niezwykle wyrównana.

SERDECZNE GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW!
Ostatnio zmieniony wt 26 lut 2013, 18:11 przez Lan, łącznie zmieniany 2 razy.

3
Gratulacje!

Czy mnie się błędnie kojarzy wszystko z ludźmi z Wery, czy to miał być smtK69?

Pozdrawiam,

G.

AdminEdit_Lan: Jak najbardziej, dziękuję za bystre spojrzenie i przepraszam smtk69, palec mi się zagubił na klawiaturze!
Ostatnio zmieniony pn 25 lut 2013, 13:30 przez Godhand, łącznie zmieniany 1 raz.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

4
Gratuluję i życzę powodzenia, wytrwałości oraz dalszych sukcesów :)
Raptem 30 pkt różnicy między miejscami 1-3 to niewiele.
Z chęcią przeczytałbym nagrodzone prace.

6
Gratuluję serdecznie laureatom. Szczególnie serdecznie smtk69! :)
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

7
Dziękuję bardzo! To wyróżnienie wiele dla mnie znaczy, serce mi prawie wyskoczyło :) Serdecznie gratuluję TBT i smtk69 :)
Nie jestem tajemnicza, tylko nieśmiała... czytam Was codziennie, ale jeszcze nie odważyłam się dyskutować, może teraz wreszcie spróbuję ;)

10
Wielkie gratulacje! *histeryczne oklaski*
"Istnieje na świecie parę rzeczy ważniejszych niż pokój, a jedną z nich jest godne człowieczeństwo. Koncepcja, że ludzkość miałaby zrezygnować z wojen wyłącznie ze strachu, to poniżenie ludzkiej godności, zwłaszcza gdy w grę wchodzi strach przed czymś tak banalnym jak technika, którą ludzie sami przecież wymyślili" (Chesterton)

11
Gratulacje, smiglowa, smtk69 i TheBurningTree! :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”