Wyniki II Konkursu Literackiego "Otuleni Natchnieniem&a

1
Panie i panowie ;)

chociaż - jak zwykle - szwankuje dziś nasz serwer, uda mi się chyba ogłosić wyniki.

Tak więc, mam zaszczyt i przyjemność oświadczyć, że konkurs wygrał i zasłużył sobie na wieczną chwałę etc. etc....

Gott-Foo (ponownie ;)) za pracę pt. "Poza zasięgiem"

Serdecznie gratuluje
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

2
Ojej, ojej.

Tak się cieszę.

Kiedy Obywatelka powiedziała "zgadnij kto wygrał" (bo kiedy sprawdzała wyniki, ja byłem w kib... toalecie XD), to odpowiedziałem "Patren". Gdy pokręciła łebkiem, spytałem "Ty?". Gdy krzyknęła "przecież nie brałam w tym udziału, głupolu", dopiero wpadłem na właściwą odpowiedź XD

Zarządzam wielkie hip hip hura na moją cześć XD

A tak serio to bardzo dziękuję wam za ten konkurs i za to, że dzięki temu forum mogłem się tak rozwinąć :)
"Małymi kroczkami cała naprzód!!" - mój tata.

„Niech płynie, kto może pływać, kto zaś ciężki – niech tonie.” - Friedrich Schiller „Zbójcy”.

"Zapal świeczkę zamiast przeklinać ciemność." - Konfucjusz (chyba XD)

4
Gott-Foo, gratuluję. Powiem tylko, że niestety musisz popracować nad ortami. WywaRZyć zamiast wyważyć drzwi, w pracy, która wygrała konkurs razi podwójnie. Przynajmniej nie osiądziesz na laurach, pracuj, pracuj :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Konkurs "Otuleni Natchnieniem"”