16

Latest post of the previous page:

Humanozerca pisze:Poszukiwacz hejtu wywołał ludojada z lasu, więc niech teraz słucha, co tenże mu powie. :)
Wysłuchałem, szczera prawda. Po prostu testowałem potencjał forum, wiele stron poświęconych poezji uznaje rzeczy w stylu:
Kropla muchy w spirytusu szklance powoli opalizuje w błękicie halucynogennego okna
za wielkie dzieła. Widzę, że forum jest na poziomie, tylko bardziej skupione na prozie. Te dwa twory chciałem zamieścić w przywitaniu, ale uznałem, że by to wyglądało, jakbym się chciał czymś chwalić. Tobie również Wesołych Świąt.
"Ludzkość wymyśla własne problemy"

17
Stawiam na to, że chłop chce wyjść z twarzą i dlatego obwieszcza: "zrobiłem was w konia". Taką metodą na pewno zjedna sobie czytelników, komentatorów i bywalców. Cóż, takie gadanie zaprowadzi go do wyniku 0 komentarzy pod każdym utworem, nawet genialnym...
Ostatnio zmieniony sob 21 gru 2013, 17:20 przez Humanozerca, łącznie zmieniany 1 raz.

18
Sepryot pisze:To następnym razem wrzuć coś, co pisałeś pięć godzin i nie marnuj czasu ;)
Tak będzie, ale nie przez najbliższy czas, bo obowiązki wzywają.

20
Humanozerca pisze:Stawiam na to, że chłop chce wyjść z twarzą i dlatego obwieszcza: "zrobiłem was w konia". Taką metodą na pewno zjedna sobie czytelników, komentatorów i bywalców.
To nie prawda, ale rzeczywiście, mogłeś odnieść takie wrażenie. Nie wiem czy drugie zdanie jest sarkazmem czy nie, ale nie szukam tu bywalców, sławy itd. tylko rozmowy. Nikogo nie chciałem robić w konia, co zaznaczyłem w tytule. Szukałem komentarzy. Są dwa sposoby żeby wywołać czyjąś reakcję. Albo napisać badziewie, albo arcydzieło. W pięć minut trudno stworzyć arcydzieło ;)

21
Zgadza się, w drugim zdaniu zawarłem sarkazm, przepraszam, jeżeli Cię przesadnie dotknął.

Odwołując się do kwestii towarzyskich, nie miałem na myśli zyskiwania jakiejś sławy czy poszukiwania bezkrytycznych adoratorów. Kawał życia tego forum toczy się zakulisowo, dzięki dobremu współżyciu i zaufaniu. Stąd też np. nie każda "weryfikacja" dokonuje się w dziale "tu wrzuć", a najciekawsze dyskusje odbywają się na Shout Boxie (dostarcza również pełniejszego hejtu ;) ). Przelotnych meteorów mamy sporo, ale najwięcej zyskują Ci, którzy się wkręcili lub stosunkowo regularnie wracają.

Nie bez powodu regulamin ze swoimi kwarantannami nakłania do uprawiania różnorodnej twórczości. Spróbuj swoich sił w prozie, choćby i poetyckiej, nie ograniczaj się do jednego gatunku literackiego. :)
\
ODPOWIEDZ

Wróć do „Poezja biała”