Satanas sibat na may tatlong tulis

1
Edit - ancepa <usunięto>
§ 5. W przypadku zamieszczenia tekstu nie swojego autorstwa, należy na początku podać imię i nazwisko autora oraz – jeśli to możliwe – adres źródłowy. Dotyczy to tylko osób, które nie mają możliwości założenia konta na Weryfikatorium.pl. Wszelkie plagiaty będą usuwane.
Ostatnio zmieniony pn 12 wrz 2011, 16:57 przez janko200, łącznie zmieniany 2 razy.
co trzeba zrobić by zabić strach ?
ta chwila czasem za długo trwa...
ci którzy mają dość...idą spać...
...nie każdy prawo ma rano wstać...

3
inspiracje się czerpie od swych autorytetów...:)

4
Jeśli zrzynasz całe linijki z cudzej twórczości, to wypada podać źródło, w przeciwnym wypadku jest to plagiat...

[ Dodano: Pon 12 Wrz, 2011 ]
A nade wszystko, mój drogi, ludzie uważający się za intelektualnych satanistów szczycą się byciem ponad szarym ludzkim stadem, a to co zrobiłeś, to zwykłe zrzynanie, mało oryginalna kradzież, zrównująca się z masą internetowych baranów. Nawet Biblię Szatana w to wplątałeś. :) Młody wiek cię nie usprawiedliwia.
Leniwiec Literacki
Hikikomori

5
No dobrze....to ja to przedstwawię na swój sposób....
To w co ja wierzę i co prezentuję to wyłącznie moje osobiste przemyślenia....tak...przyznam że Roman Kostrzewski wyrył głęboką bruzdę w moim umyśle....lecz przypominam że Roman również czerpał z twórczośći Tadeusza Micińskiego-poety młodopolskiego....biblia szatana...no coż...czytałem i po częśći zgadzam się z tym co jest tam napisane....
No jednak widzimy to obaj inaczej...
Ja chcesz mogę usunąć ten utwór...jeśli to jest tak bardzo wskazane...
Zablokowany

Wróć do „Poezja biała”