Latest post of the previous page:

Latest post of the previous page:
http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... do+garbusaAndrzej Pilipiuk pisze:popatrz w głąb - jeśli sterczą druty - to radio było mocowane na stałe. Jak blaszki stykowe - to było demontowane
W sumie, to nie wiem, czy moderatorzy pójdą na takie coś, ale założyłem ten temat właśnie z myślą o takich błahostkach. Wydaje mi się, że bez sensu byłoby zakładanie tysięcy tematów, dlatego tu powinniśmy mieć możliwość pisania luźnych postów, które rozwieją nasze wątpliwości. Ale to już nie mnie decydować...Andrzej Pilipiuk pisze:kończmy offtopa bo nas moderator wyrzuci do wątku "naprawa samochodu przez wariata w weekend"
Literatura to przede wszystkim słowo pisane - chociaż są tacy, co mylą konstrukcję powieści z konstrukcją filmucranberry pisze:na ile interpunkcja wynika po prostu ze sposobu, w jaki dany tekst CZYTAŁOBY SIĘ NA GŁOS?
Oj, nie, to chyba nie jest tak - patrz te wszystkie dywagacje o rytmie, melodii stylu itd. Nie jesteśmy w Japonii i nie ćwiczymy artystycznej kaligrafii, graniczącej z malarstwem, tylko jednak piszemy coś, co ma BRZMIEĆ.Literatura to przede wszystkim słowo pisane