Sesja fotograficzna

1
Czy ktoś z Was miał okazję brać udział w profesjonalnej sesji fotograficznej? Potrzebuję punktu widzenia zarówno modela/modelki, jak i fotografa.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

2
Ja nie. :P ALE... mam koleżankę-modelkę. Obecnie pisze bloga o jej doświadczeniach z modelingiem. Jest tam też trochę o kulisach sesji fotograficznych, może niekoniecznie zbyt wiele, ale da się coś wyłuskać. Myślę, że możesz do niej też spokojnie napisać i zapytać o szczegóły (jest tam też adres e-mailowy). Może będzie też mogła dać jakieś namiary na fotografa. Ma na imię Marta. Jeśli chcesz, mogę się z nią sama skontaktować i wypytać w twoim imieniu. ;)

Adres bloga: http://wieszaknawybiegu.blogspot.com/
Dzwoń po posiłki!

5
Dziękuję Wam bardzo. :) Mnie są potrzebne żywe osoby, które mogą mi odpowiedzieć na kilka pytań - chodzi mi głównie o emocje, które mogą się pojawić w konkretnych sytuacjach związanych (mniej lub bardziej) z fotografowaniem i pozowaniem. Chii, Mihalovic - napiszę do Was na priva z opisem sytuacji i kilkoma pytaniami do niej, dobrze?
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kreatorium”