Latest post of the previous page:
Przede wszystkim, bardzo dziękuję, za opinię.Co do zamieszczonego fragmentu: macie rację, że przypomina nieco wstępniak do gry. Jednym z założeń tego świata jest możliwość przeniesienia go na ekranu komputerów. Cywilizacje niejako są też budowane pod ten schemat. Mamy Egzosapiens, brutalnych i powolnych wojowników, o dużej sile ognia. Agha'li, którzy wykorzystują najnowocześniejsze technologie. Gimmerian, którzy wykorzystują do walki maszyny bojowe i mechy. Są jeszcze Phauni, Miloksi i Zenarzy. Aż się boje udostępniać wam pozostałe pliki :p
cranberry, napisałem jedno opowiadanie, drugie jest w trakcie pisania. Zrobię kilka wprawek zanim zawezmę się za pisanie całości. Napisałem tak w ogóle chyba z 80 stron, ale były tak biedne, że w ogóle teraz nie biorę ich pod uwagę. Jak mi zejdzie ta 30 dniowa kwarantanna to wrzucę tam do weryfikacji. Chyba tak to u was działa.
Nie chciałem pisać o każdej z cywilizacji epopeji, ani nawet opowiadania, tylko bardziej szablonowe opisy. Nie mniej jednak, Humanozerca, wypunktowałeś dość istotne punkty. Ponieważ chcę, aby ten świat miał głębie, równie dobrze mogę się skupić na rozwinięciu pomysłu o Twoje porady. Czasu mam nieskończenie dużo, zamierzam żyć długo i szczęśliwie

Opisy które buduje robiłem na podobnym schemacie, jak tu: http://pl.masseffect.wikia.com/wiki/Turianie
Jeszcze jedno, odnośnie samej nazwy. Mówisz, Humanozerca, że zmarnowałem jej potencjał. Nie znałem do końca znaczenia przedrostka, wzorowałem się słowem egzoszkielet. Myślalem, że egzo jest pewnego rodzaju... że odnosi się do siły, nie do zewnętrznego

Fajnie, że na was natrafiłem, może dzięki wam uniknę zmarnowania wielu godzin pracy