Latest post of the previous page:
las rąk
no nic, moze kristos nam coś zreferuje.
w sumie jakies warsztaty nie zaszkodzą. nie powinny zaszkodzić.
praFda?

Latest post of the previous page:
las rąkNie, piszę niekreatywnieravva pisze:nav, rozumiem, ze nie poszedłes na ww szkolenie?
wątpliwości co do jakości i sam czas trwania - robicie któtką intensywną "młockę" kilka godzin szkolenia. lepiej byłoby zajecia zrobić po godzince a za to przez sześc tygodni Wink wtedy ludzie mieliby poczucie że za swoje 60 zł dostają duuuużo.
Ja czekam niecierpliwie na efekty "pisarskie" tego szkolenia.
Bo tak to mnie na przykład to odstrasza... Razz
Po 6 godzinach ludzie wychodzili naprawdę wypompowani a i druga część zajęć miała już mniej dynamiczny przebieg.
Nie, piszę niekreatywnie Very Happy Ale poszły jakieś osoby z Fahrenheita, więc przyczaję się, a potem przeczytam co napisały Smile
Kristos pisze: Po 6 godzinach ludzie wychodzili naprawdę wypompowani a i druga część zajęć miała już mniej dynamiczny przebieg.
Kristos pisze:[ Chociaż niestety to już nie jest zależne od nas...
tia, i właśnie 3/4 userów weryfiktorium podcina sobie żyly.Andrzej Pilipiuk pisze: przychodza teksty meilem, masakruję, zaznaczam błędy i odsyłam.
jak do tej pory może 5-6 osób debiutowalo a z 2-3 pewnie kiedyś będę pisarze.
A niech sobie podcinają, skoro tacy słabi...tia, i właśnie 3/4 userów weryfiktorium podcina sobie żyly.
świete słowa...
ja też dostrzegam ten problem - przychodza teksty meilem, masakruję, zaznaczam błędy i odsyłam.
jak do tej pory może 5-6 osób debiutowalo a z 2-3 pewnie kiedyś będę pisarze.
A niech sobie podcinają, skoro tacy słabi... Twisted Evil
Ja w tym zdaniu nie widzę powodu do depresji/załamania się, tylko raczej motywację Mr. Yellow
wyznaję dość masochistyczną zasadę, że im więcej się dostaje po dupie, tym wyżej się wzlatuje;)
Kristos, była jakaś teoria ściśniętej sprężyny, o ile dobrze pamiętam? że im większe masz braki w przystosowaniu się, tym szybciej się rozwijasz;)
ale najbardzije dobijające jest gdy młody człowiek uświadomi sobie że musi wtopić rok nauki zanim opanuje podstawowe arkana szermierki słowem i że od debiutu do zbudowania sobie pozycji upływqa łądne kila lat cieżkiej orki