Ideiak sortzen podprogowemu mental-psikikoa kanal psikikoa, dimentsio beste atomo bakar pultsu bat jasotako fluxua, eta gizon batek gorputzaren atomo bakoitzaren transferentzia dela, eta atomo hau da pentsamendu prozesu bidez erreplikatu, zer hautematen gisa dugun holograma bat sortzeko denbora-przstrzeń Gaia fisikoa.
pozwoliłam sobie na zabawę - Preiss masz poczucie humoru, nie? - tak brzmi w translatorze po baskijsku. Język Basaków podobno jest autochtoniczny europejski sprzed najazdu indoeuropejskiego
Sprawdziłam wersje translacji (sic) na niemiecki i oniemiałam (niema = niemiecki)
Podprogowemu Idee mental-psychischen psychischen Kanal, die anderen Dimensionen eines einzelnen Atoms in einer gepulsten Strömung, und dass die Übertragung eines jeden Atoms im Körper eines Menschen, und dieses Atom durch einen Prozess zu denken, was wir als Materie wahrnehmen przstrzeń Zeit, um ein Hologramm zu erstellen repliziert.
Kluczowe okazało się : podprogowe i przstrzeń
Przerzutka googlarska na polski
Pomysł Podprogowemu mentalno-psychiczny psychic kanał, pozostałe wymiary pojedynczego atomu w pulsującym przepływie i ponownego rozważenia przeniesienia atomu w ciele człowieka, a ten atom poprzez proces, co postrzegamy jako ważne czas przstrzeń być stworzyć hologram replikowane.
A poważnie - kiedyś miałam taki pomysł. Joyce był pierwszy i bez wujka Googla