16

Latest post of the previous page:

Nie mam pojęcia. Nie uważam się za eksperta w tej dziedzinie. Na szczęście zetknąłem się tylko z pojedynczymi przypadkami molestowania, a wykrycie ich nie miało najmniejszego związku z rysunkami.
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

18
pan_ruina pisze:Miseracordia, odstaw dopalacze.
i to:
pan_ruina pisze:Najwięcej do powiedzenia o wychowywaniu mają właśnie takie bezdzietne tykwy:)
No śmiechłam :D
Choć wiem, że to nie było miłe z Twojej strony.
Ale w sumie dzień kobiet dopiero jutro :P

19
Augusta, ale olla nie jest tą wychowawczynią, olla koty na codzień kastruje:)
Z tego co doczytałem, to jest materiał potrzebny do pisanego wątku:)

20
pan_ruina pisze:Augusta, ale olla nie jest tą wychowawczynią, olla koty na codzień kastruje:)
Z tego co doczytałem, to jest materiał potrzebny do pisanego wątku:)
Niby kastruje, niby do wątku, ale focha zawsze strzelić może ;) Za babą nie nadążysz ;)

21
No tak: zaczyna się od kastrowania kotów, a kończy czort wie na czym. Albo na kim :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

23
Romek Pawlak pisze:Jeżeli okaże się, że udzielanie rad braciom i siostrom w pisaniu wiąże się z ryzykiem utraty części aparatury, to ja jednak przerzucę się na hodowlę marchewek :)
Ale przecież nie tej części, którą marchewka od biedy mogłaby zastąpić, więc szkoda czasu na pielenie grządek ;-)

Zresztą ja kastruję za kasę, a nie hobbystycznie, dopóki nikt mnie nie wynajmie, jesteście bezpieczni ;-)

25
Skończcie już z tym offtopem.
"ty tak zawsze masz - wylejesz zawartośc mózgu i musisz poczekac az ci sie zbierze, jak rezerwuar nad kiblem" by ravva

"Between the devil and the deep blue sea".
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kreatorium”