QFANT #2 - 200 fantastycznych stron za darmo
Z wielką przyjemnością, prezentujemy drugi numer naszego kwartalnika. Większy, lepszy, niesamowity. Znajdziesz go na naszym portalu - www.qfant.pl.
Zapraszamy do pobierania i lektury. Czekamy na wasze opinie.
2
Również polecam! QFANT rządzi!
- nieprzewidziany napad radości na wskutek zbytniego emanowania dobrym nastrojem. 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
3
Napisałem powieść niby fantasy, ale potraktowanej bardzo jak SF - określiłem to w tytulaturze jako "science fantasy" - "Węzeł światów". Przyznaję, że zacząłem wysyłać do dużych wydawców zbyt wcześnie, kiedy jeszcze tekst był bardzo niedoszlifowany, ale zamiast z miejsca odrzucać, mogliby mi w tym pomóc - od tego są przecież redaktorzy. Zacząłem publikować na GMF (Gildia Miłośników Fantastyki) i po kilku odcinkach to forum się rozpadło, ale już w trakcie rozlatywania się trafiłem na redaktora-amatora Clopsa. dzięki któremu bardzo dużo przerobiłem. Kiedy wysłałem do Radwana, red. Kryczyński był nim zachwycony. Brat powstrzymał mnie przed natychmiastową zgodą na publikację - wtedy jeszcze wydawnictwo nie wystartowało i nie było wiadomo, jak się to rozwinie. Do Was trafiłem właśnie przez wzmiankę o Radwanie. Może mi poradzicie, co z takim tekstem zrobić - mogę wysłać Wam tom I (jest jeszcze II i pół III) - kondias [email protected]