Latest post of the previous page:
Nieprawda! Banus Alor, z którym w grze spotykamy się tylko raz i długo to nie trwa, też był wampirem! ;Dw TESowym MB był tylko jeden wampir
Czy ja coś takiego powiedziałam? Mówiąc o ,,kulcie elfów" miałam na myśli to, że wszyscy (no, prawie) je tak ubóstwiają i wywyższają ich cechy, jakby były nie wiadomo kim. Ale podkreślam, że tego opowiadania to nie dotyczy, to była tylko mała dygresja z mojej strony.tam nie wyszyscy byli Mrocznymi Elfami

Ale Lachance z lubością odwiedzał nas po zaśnięciu, przynajmniej na początku. Skojarzyło mi się.NIE komunikowali się w sprawach zleceń za pomocą snów
A ten BóG nazywany Straszliwym Ojcem Sithisem nie był sam, gdyż towarzyszyła mu (w przenośni) BOGINI Matka Noc.oni mieli tajemniczego BOGA, a nie BOGINIę

Nie, fan fiction. -_-" Też nigdy nie miałam styczności z Final Fantasy.Hmm... jak mówiłaś o FF, to chodziło o Final Fantasy?
Cóż, w wątku głównym ucieka się z kicia.co do ,,świerzego pomysłu'' - tej kwestji nie rozumiem.... czy w TES'ie uciekało się z najpilniej strzeżonego więzienia z pomocą dwóch kumpli - maga i Wojownika? Może pominąłem tego questa... bardzo bym prosił, abyś opisała połorzenie NPC'ta od tego zadania - chętnie wykonam!

Ale co do tego, że wykreowałeś własny wizerunek mrocznego elfa (dlaczego niektórzy uparcie piszą to wielkimi literami?! A człowiek to co?