Tożsamość

16

Latest post of the previous page:

Wiesz... okej, ale ten mój komentator, w ogóle nie ma pojęcia i zarzuca mi wiele, daje durnowate przykłady, polecam obejrzenie filmu: Ame Agaru i porównanie karczmy japońskiej z tym co przedstawił mój komentator, a prawdą jest taka, że rozzłościł to mój komentarz do poprzedniego komentatora i stał się znawcą Japonii.

Tożsamość

17
Zawilec, komentujemy TEKST, nie komentatorów i komentarze. Autora tekstu też dotyczy ta zasada.
podobnie jak kolejny punkt tego samego regulaminu.
§ 5. Oceniamy tekst, a nie komentarze pod nim. Można wskazać błąd w czyimś komentarzu, lecz w sposób merytoryczny i konkretny – bez komentowania dalszej części opinii zawartej w poście.
§ 6. Autor powinien przyjąć krytykę z pokorą i godnością. Jeśli uważasz, że krytyka jest niesprawiedliwa, a twoja twórczość – genialna, najwidoczniej nie jest to miejsce dla ciebie. Tutaj doskonalimy warsztat, nie chwalimy samozwańczych geniuszy.
przypominam, że rejestrując się na forum zaakceptowałeś ten regulamin.
kolejne uchybienie będzie skutkować ostrzeżeniem.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek

Tożsamość

18
Czyli przyjmujemy krytykę z pokorą, z którą się nie możemy zgodzić, ale sam krytykujący jest osobą świętą i chociaż czasem nie ma racji to przyjmujemy z pokora. Nie! Jeżeli jesteś Administratorem tego portalu, to mnie usuń i będzie po krzyku. Ja już nie zamierzam tu niczego publikować.

Tożsamość

19
Zawilcu, zrobisz, co uważasz, ale ja, jeśli mogę się wtrącić i coś tu powiedzieć, radziłabym, byś został.

Twoje teksty ze względu na ich filozoficzny wymiar, myślę, że niezależnie od tego czy szczegóły i detale kulturowe się zgadzają czy nie, coś tu wartościowego wnoszą.

Tożsamość

20
Nic nie wnoszą, a o detalach kulturowych, wypowiadają się eksperci od Japonii i dalekiego wschodu, czerpiący na poczekaniu, wiedzę z internetu. Żałosne.

Tożsamość

21
Ja bym jednak prosiła o przeniesienie tej dyskusji na priv. Ułatwię to Wam i zamknę temat.
gosia

„Szczęście nie polega na tym, że możesz robić, co chcesz, ale na tym, że chcesz tego, co robisz.” (Lew Tołstoj).

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”