Po pierwsze to dość tej nie prowadzącej do niczego rozmowy,bo irytuje mnie do tego stopnia,że...zresztą nieważne,jestem człowiekiem spokojnym i nic nie zrobię.Zostawię to innym.
Po drugie,chcesz oceny tekstu to bardzo proszę,oto ona:
-zdania brzmią jakby pisało je dziecko uczące sie języka Polskiego-taka prawda,
-styl jest lekko mówiąc kiepski,a nawet denny,po pierwszych dwóch zdaniach odechciewa się czytania-to chyba o czymś świadczy,
-pomysł jest tak oklepany,że wspominanie o nim nawet w jednym zdaniu jest już rzeczą chorą.No przesadziłem,raczej mało twórczą i powtarzalną aż do bólu,
-nie dziw się,że nikt nie chce tego oceniać(nikt o zdrowych zmysłach-bo kto powiedział,że ja do nich należę?

)skoro,to jest tragicznie śmieszne.
Jeżeli chcesz się kłócić to zrób to w inny sposób,nie na forum.I bardzo proszę nie pisz takich tekstów:
Kod: Zaznacz cały
Czy napisałem że mi zależy byście zweryfikowali? Nie zdaje mi się, ale może się okazać że komuś na tym zależy nie mi wybacz
Bo skoro wrzuciłeś do tego podforum-czyli:"tu wrzuć tekst do zweryfikowania"-to musi ci na tym zależeć.
A na marginesie,odpowiem na twoje pytanie:
Kod: Zaznacz cały
A tak całkowicie poza tematem gdzie się podziały te o to wasze wartości, czy to zostało tylko napisane
Są one trwałe,nie widzę żeby gdzieś ktoś cię obraził,czy zrobił ci krzywdę.Pamiętaj,że ludzkia cierpliwość ma granice więc postaraj się ich nie przekraczać.
Po to upadamy żeby powstać.
Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.