16

Latest post of the previous page:

Maradis, to nie były pytania retoryczne. Pytałem się naprawdę bo jeśli Ty chcesz doszukiwać się błędów w tym tekście to naprawdę nie wiem czy wogóle go przeczytałeś. A błędem jest wklejanie idiotycznych tekstów aby 'przywitać się' z forumowiczami.

Poznałeś nasze zdanie...

Wszyscy uznali to za K-I-E-P-S-K-I żart i poczuli się obrażeni. Jeśli nie uznajesz tego za żart i w tekście tym widzisz błędów 'niewiele' to chyba nie trafiłeś na te forum co trzeba...

A jeśli komukolwiek z userów chce się wytykać błędy tego tekstu to zapraszam serdecznie.

A teraz przepraszam, z dyskusji się wyłączam bo nie prowadzi do niczego. Nie mam ochoty kłócić się i sprzeczać.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

17
"Weryfikatorium! - sprawdź swoje umiejętności przyszły pisarzu! - Razem raźniej! Kulturalnie, miło i rodzinnie." A tak całkowicie poza tematem gdzie się podziały te o to wasze wartości, czy to zostało tylko napisane by zachęcić czy przestrzegać przez uczestników?
...słowa słowa słowa

18
Po pierwsze to dość tej nie prowadzącej do niczego rozmowy,bo irytuje mnie do tego stopnia,że...zresztą nieważne,jestem człowiekiem spokojnym i nic nie zrobię.Zostawię to innym.

Po drugie,chcesz oceny tekstu to bardzo proszę,oto ona:

-zdania brzmią jakby pisało je dziecko uczące sie języka Polskiego-taka prawda,

-styl jest lekko mówiąc kiepski,a nawet denny,po pierwszych dwóch zdaniach odechciewa się czytania-to chyba o czymś świadczy,

-pomysł jest tak oklepany,że wspominanie o nim nawet w jednym zdaniu jest już rzeczą chorą.No przesadziłem,raczej mało twórczą i powtarzalną aż do bólu,

-nie dziw się,że nikt nie chce tego oceniać(nikt o zdrowych zmysłach-bo kto powiedział,że ja do nich należę? :twisted: )skoro,to jest tragicznie śmieszne.

Jeżeli chcesz się kłócić to zrób to w inny sposób,nie na forum.I bardzo proszę nie pisz takich tekstów:

Kod: Zaznacz cały

Czy napisałem że mi zależy byście zweryfikowali? Nie zdaje mi się, ale może się okazać że komuś na tym zależy nie mi wybacz
Bo skoro wrzuciłeś do tego podforum-czyli:"tu wrzuć tekst do zweryfikowania"-to musi ci na tym zależeć.

A na marginesie,odpowiem na twoje pytanie:

Kod: Zaznacz cały

A tak całkowicie poza tematem gdzie się podziały te o to wasze wartości, czy to zostało tylko napisane
Są one trwałe,nie widzę żeby gdzieś ktoś cię obraził,czy zrobił ci krzywdę.Pamiętaj,że ludzkia cierpliwość ma granice więc postaraj się ich nie przekraczać.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

19
JW.

Kolega darseens za zarciki - 2 warny (chociaz wiem, ze to nie byl zart a podpiecie sie pod nasze slowa).

maradis jesli sam nie widzisz tak razacych bledow, to forum nie jest dla Ciebie.

Patren jak zwykle na strazy :) Pozdrawiam nowego Weryfikatora.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Opowiadania i fragmenty powieści”