Opowiadanie "Odbijany"

1
Witam poszukuje osób chętnych do przeczytania pierwszego z serii opowiadań które będą ostatecznie częścią powieści,opowiadanko liczy sobie 4 stronki w Wordzie, O czym?
Generalnie barwne historie z życia.Krótkie i rzeczowe zdania (wg mnie) czasem doprawione moimi przemyśleniami gdzieś w środku, momentami śmiesznie innymi z napięciem
Głównie zależy mi na ocenie czy nie jest to gniot i czy warto to wszystko rozwijać bo jeśli nie to zajmę się pisaniem masy innych wymyślonych opowiadań żeby podszkolić nieco warsztat i wrócę do pisanie tego od nowa jak się poprawie

Proszę o podawanie maili na Pw lub w temacie, myślę ze kilka opinii mi wystarczy
Dawałem już tekst do przeczytania znajomym ale wiecie jak to ze znajomymi ich ocena nigdy nie będzie do końca obiektywna, puki co czytała to tylko 1 osoba z poza grona znajomych

2
Jeżeli jest to część opowiadania, które wrzuciłeś w dziale "do zweryfikowania" to nie szukaj czytelników tylko zacznij od tego co sam powiedziałeś.
PiotrKuryłowicz pisze:Głównie zależy mi na ocenie czy nie jest to gniot i czy warto to wszystko rozwijać bo jeśli nie to zajmę się pisaniem masy innych wymyślonych opowiadań żeby podszkolić nieco warsztat i wrócę do pisanie tego od nowa jak się poprawie
Bo w tej formie co to przedstawiałeś to jest gniot.
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

3
Ja bym powiedziała tak - najpierw zabierz się za błędy, które świadczą o lekceważącym stosunku do czytelnika. Zaczęłam czytać to Twoje opowiadanie i jak zobaczyłam, że 'się' jest 'sie' albo 'konczą' zamiast 'kończą' to mi ręce opadły. Przecież takie błędy Word podkreśla. Ba, nawet większość przeglądarek internetowych.

4
PiotrKuryłowicz pisze:puki co czytała to tylko 1 osoba
Nie chcę się czepiać, ale z taką ortografią to już marne szanse na pisarza.
This is War.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Centrum Wzajemnej Pomocy”