Latest post of the previous page:
a to wy czytacie, kiedy już dostaniecie hurtem po tym, jak termin minie? nie na bieżąco co nadleci?185
Oprócz dyskwalifikacji zupełnie nic... radzę uważać
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
187
Sorry, nie zauważyłam... tak, dopiero po zakończeniu przyjmowania prac
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".
- Nieśmiertelny S.J. Lec
- Nieśmiertelny S.J. Lec
188
Przypominajka: zostało 10 dni! Jak tam wasze prace? 

Adres e-mail: kontakt(M@ŁP@)weryfikatorium.pl
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
WeryfikatoriuM na Facebooku
Land of Fairy Tales
Eskalator.exe :batman:
194
No i wielkimi krokami zbliża się dzień rozstrzygnięcia corocznego konkursu Otuleni Natchnieniem 
Mogę Wam zdradzić, że trzech na pięciu Jurorów przesłało mi już swoje wyniki i coś zaczyna się już klarować, ale różnice są na tyle niewielkie, że wszystko może się jeszcze zmienić ;P

Mogę Wam zdradzić, że trzech na pięciu Jurorów przesłało mi już swoje wyniki i coś zaczyna się już klarować, ale różnice są na tyle niewielkie, że wszystko może się jeszcze zmienić ;P
- Nieśmiertelny S.J. Lec
- Nieśmiertelny S.J. Lec
195
A wiela było tych utworów konkursowych? Możecie zdradzić?
Sekretarz redakcji Fahrenheita
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy
Agencja ds. reklamy, I prawie już nie ma białych Francuzów, Psi los, Woli bogów skromni wykonawcy