Pudlowisko czas zacząć, vulgo: witam wszystkich!

1
Witam.

Z tej strony Pudel - dziewiętnastoletni, młody "twórca", który od dawna szukał swojego miejsca w internecie i po długich bojach ostatecznie postanowił osiąść i zadomowić się na tym oto forum.

Moją największą miłością są bez wątpienia dzieła Arthura Rimbauda - "Sezon w piekle" oraz "ilumniacje" - zaczytuję się w nich wprost okropnie, ale nie są mi obce także dzieła innych "poetów przeklętych". I można napisać, że swoje pisarstwo rozpocząłem dość niedawno, bo - ściślej pisząc - jakiś rok temu, co zbiegło się automatycznie z założeniem przeze mnie bloga, by w końcu i w spokoju móc do woli nasycać się własnym słowem pisanym. Bo dekadencko, a właściwie Pudlokadencko - tak mi się widzi świat i tak mi się widzi rzeczywistość; i coś czuję, że tak już zostanie.

I od razu mały problem - pytanie, z którym, jak mam nadzieję, ktoś pomoże mi sobie poradzić: jest taka możłiwość, bym mógł zaprezentować w Weryfikatorium poszczególne notki ze swojego bloga?
You're so sudden and sweet

all legs, knuckle, knees

Head's blown clean off

your mouth's paid off

Fuck me 'til we know it's unsafe

and we'll paint

over the evidence

2
Witam serdecznie

tz. jak to notki?
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

3
W sensie: kopiowałbym poszczególne wpisy ze swojego bloga do swojego tematu w Weryfikatorium i czekał na ocenę.

all legs, knuckle, knees

Head's blown clean off

your mouth's paid off

and we'll paint

over the evidence

6
Heloł.

Chyba najlepszym miejscem będzie do tego "Jestem w trakcie pisania" albo "Inne", aczkolwiek, jeśli są to opowiadania, to wklejaj je normalnie, do oddzielnych tematów w Weryf.

7
Nie, nie są to notki w takim stylu - opowiadań na razie nie piszę, bo wydaje mi się, że jes to zbyt pokaźna i czasochłonna forma jak dla mnie. Wolę inną formułę, bardziej w stylu utworów Rimbauda: krótkie impresje, przepełnione emocją, zahaczające o groteskę i interpretacyjny przesyt.

Ale nic - zobaczycie, ocenicie - i najwyżej dam sobie spokój z zamieszczaniem tutaj swoich notek. ;)

all legs, knuckle, knees

Head's blown clean off

your mouth's paid off

and we'll paint

over the evidence

10
Ok, zrozumiałem.

Postaram się jak najszybciej wkleić coś swojego, bo czuję wewnętrzną potrzebę oceny moich wypocin. :)

all legs, knuckle, knees

Head's blown clean off

your mouth's paid off

and we'll paint

over the evidence
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”