Allahu akbar!

1
Allahu akbar

Takimi słowami według tradycji muzułmańskiej rozpoczyna się każde poważne przedsięwzięcie i spotkanie. Ma być mottem przyświecającym czynności, wyrażającej gorliwe poświęcenie wobec sprawy, obietnicą sumienności (gdyż ostatecznie wszystko co robimy wobec siebie nawzajem, robimy także wobec Boga). Oświadczam, że postaram się być użytkownikiem pomocnym i wnieść swoją obecnością chociaż niewielką cząstkę czegoś pozytywnego no to forum (które śledzę od paru miesięcy i bardzo sobie cenię).

Nazywam się Otto i jestem prawie pełnoletni. Uczęszczam do liceum, interesuję się szeroko pojętą kulturą, ze wskazaniem na literaturę oraz film. Czuję się duchowo spowinowacony z krajami i kulturą orientu, dlatego z góry przepraszam, jeśli czasami zdarzy mi się wyskoczyć z czymś od czapy. Ponieważ nie mam ręki do dłuższych tekstów pisanych prozą skupię się na publikowaniu poezji, jednak zrobię co w mojej mocy odnośnie komentowania prac innych użytkowników również w pozostałych działach.

Serdecznie pozdrawiam Forumowiczów i Moderację!

3
Hejson, Waryjacie! :)
Jeśli chodzi o Film, fajnie! Miło jest poznać kolejnego pasjonata tej Muzy. Klawo! :)
"Ostatecznie mamy do opowiedzenia tylko jedną historię." - Jonathan Carroll
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”