Salute !

1
Witam wszystkich !

Nowicjusz w temacie literatury

wiek 26 lat student prawa, zamieszkały południowy Śląsk pasjonat oraz praktyk wspinaczki skalnej.

Dodatkowo poddany kwarantannie 30 dniowej i nie wrzucę żadnego tekstu ;D

Na imię mam Filip ;) w razie pytań ? śmiało !

A modek to Zło ! :D

3
Witaj, Srebro!
Baw się dobrze.

Grimzon, przepisów kulinarnych?
To by tłumaczyło, dlaczego mam zawsze takie problemy z książkami kucharskimi. Powinienem iść na prawo... albo na lewo... W każdym razie jakiś skok w bok ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

4
Grimzon pisze:Przy okazji studenci prawa podobno dobrzy są w czytaniu przepisów
Taaaa... Ale to nie z własnej woli i w nocy przed egzaminem.

Tutaj egzamin przyszedł znienacka :P

Witaj :)
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

5
haha tak to prawda atak znienacka :)

Przepisy kulinarne to idealna lektura na skołatane nerwy ! :D i coś pożytecznego z tego może wyniknąć ;) hmm a przynajmniej smacznego ;)

Ps. Mówiłem już że modek to Zło ;D ?!

8
Oto jam, jam, mniami. Modek. Witam!

Jak mnie już poznasz, to się okaże, że jestem modkiem z najmiększym sercem w całym internecie! :D

9
ancepa pisze:Oto jam, jam, mniami. Modek. Witam!

Jak mnie już poznasz, to się okaże, że jestem modkiem z najmiększym sercem w całym internecie! :D
Spotkałem wielu modków ;D ale żaden mnie nie przywitał kwarantanna Oo ;P dawać kierownika tej stołówki ! :D

10
Ależ, Srebro. W regulaminie jak byk stoi, że 30 dni.

...Jakbym ja ustalała regulamin, toby było dni 30 i minimum 20 postów komentujacych inne teksty. :P

11
ancepa pisze:Ależ, Srebro. W regulaminie jak byk stoi, że 30 dni.

...Jakbym ja ustalała regulamin, toby było dni 30 i minimum 20 postów komentujacych inne teksty. :P
Kochana moduniu ! 20 postów to ja rozumiem :D ale te dni !? nawet konstytucję się zmienia ;P zmienić regulamin ! ;D normalnie choćby dlatego przejmę władzę w tym kraju ;P

12
W kraju mooooże... Nie na takich ludzie już głosowali.

Szczęściem, że tutaj jest autorytaryzm, despotyzm, tyrania i co tam chcesz jeszcze.
Spotkałem wielu modków ;D ale żaden mnie nie przywitał kwarantanna
Ale ancepa jest jedyna w swoim rodzaju. Wery zresztą też.
Nieprawdaż? :twisted:
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

13
toby było dni 30 i minimum 20 postów komentujacych inne teksty
Co najmniej jeden uznany przez weryfikatora jako weryfikacja;)
Witam Cię Filipie, przyzwyczaj się, że tutaj nie jest jak na innych forach, tutaj trzeba się przyzwyczaić żyć i pokochać tę stronę(no jak w mordę strzelił internetowa Polska się tu zrobiła).
nawet konstytucję się zmienia ;P zmienić regulamin !
Zmiana wprowadzająca kwarantannę nie jest jakaś bardzo stara, więc jeszcze nie nadszedł jej czas.

15
padaPada pisze:
Srebro pisze:Witam wszystkich !
Cześć!
Srebro pisze:praktyk wspinaczki skalnej.
Jaką cyfrę łoisz? :)
No! czyżbym trafił na pasjonata ? :D

VI.2+ już poszło ale obecnie leczę kontuzje ( stąd pisanie ;) ) najpierw połamane śródręcze z przemieszczeniami ( Turcja ) teraz pęknięta pięta od lotu Free Solo ;/
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”