Cześć wam wszystkim

1
Nazywam się Ania, mam 23 lata i obecnie kończę studia. Moim największym marzeniem, jest obecnie dokończenie książki z którą męczę się już od 5 lat. Dlatego właśnie tutaj trafiłam, by się rozwijać. Liczę więc na rady i brutalne oceny moich tekstów (Mam nadzieje że nie wpadnę przez nie w depresje):)

2
Witaj, witaj :)

Brutalne oceny? Mówisz masz! :twisted:

A tak poważnie, to nie bój się, depresji przez nas nie dostaniesz. Zresztą masz co najmniej miesiąc na rozejrzenie się i zorientowanie w tutejszym sposobie oceniania ;) Miłej zabawy życzę.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

4
Adrianna pisze: A tak poważnie, to nie bój się, depresji przez nas nie dostaniesz. Zresztą masz co najmniej miesiąc na rozejrzenie się i zorientowanie w tutejszym sposobie oceniania ;) Miłej zabawy życzę.
1. Nie dostanie depresji? Powiedz to mojemu psychiatrze
2. Parę Twoich pierwszych opowiadań zostanie zmieszanych z błotem w przeciągu paru miesięcy
3. Miłą zabawę mają sadystyczni weryfikatorzy, którzy oceniają opowiadania na zasadzie "Rzucam k6" :(

A tak serio - witam i życzę samych sukcesów i dużo weny :D
Bo lubię pisać.

6
3. Miłą zabawę mają sadystyczni weryfikatorzy, którzy oceniają opowiadania na zasadzie "Rzucam k6"
Jakie k6? To przecież dawałoby szansę na piątkę lub szóstkę!
K4 jak mam dobry humor... A rzut monetą jak gorszy.
tumi1 pisze:Parę Twoich pierwszych opowiadań zostanie zmieszanych z błotem w przeciągu paru miesięcy
Oj tam, oj tam. Byli i tacy, co od pierwszego byli chwaleni... Eeeem... Na pewno jacyś byli :P
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”