2
Najbardziej zaintrygowała mnie informacja o depilacji.

Ale witaj...
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
Obrośnięty, zły, nietowarzyski. Aleś nas zachęcił. :)
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

9
O ja, powinniśmy wymagać informacji o depilacji/nie-depilacji przy przedstawianiu się! Ludzie, czemu wcześniej o tym nie pomyśleliśmy?

Witaj, pinkybrainie, który już pierwszym postem wprowadzasz potrzebne, nowoczesne zmiany w strukturze portalu. ;)

Jestem za koniecznością pisania o depilacji!
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

10
Witam wszystkich :)

Patren: postaram się więcej zmian nie wprowadzać :)
And the years are collected
I pray that we are regretless
You and I - the connected
You and I and the blood and the bone

11
Cześć!
Aż musiałem się przywitać :)
Czemu masz nie wprowadzać kolejnych? Może za kilka lat zostaniesz adminem i zrobisz konkurs literacki wydepilowani kontra niewydepilowani ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

12
B.A.Urbański pisze:Może za kilka lat zostaniesz adminem i zrobisz konkurs literacki wydepilowani kontra niewydepilowani
To ja zawczasu zgłaszam się do Drużyny Włochatych. :D
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”