33
padaPada pisze::roll: No i znowu mi cycki opadły...
silikon w markecie budowlanym 8 zeta za tubę 300 ml. ;)
wichajster do wyciskania weź ten droższy (bodaj 24 zeta)

*

ja uległem mitowi Prószyńskiego jako dużej i poważnej firmy - te 15 lat temu dałem się nabrać na ustne obietnice nie poparte zapisami w umowie...

straciłem głupio trzy lata na próby publikacji w Supernovej i u nich. Ale dziś to już raczej ale to ich problem nie mój.

Natomiast mam dwie listy. Pierwszą "wydawców - judaszów" którzy gdy stanąłem na nogi próbują mnie podkupić i drugą - "judasze do kwadratu" - to ci którym kiedyś coś proponowałem i wtedy spuścili mnie ze schodów a teraz się łaszą...

34
no właśnie...

Fabryka Słów zaprasza autorów literatury sensacyjnej i kryminalnej, ale czy coś już się pojawiło w tym gatunku na rynku? Czy jest to jeszcze zbyt świeża sprawa i na razie?

jak sądzicie?

jestem ciekawy nowych tytułów spoza fantastyki

36
Przecież to nowa inicjatywa, nie zdażyły się jeszcze pojawić. A tytuły z minimalną dawką fantastyki wydawane są przez Fabrykę od dawna :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

38
Navajero pisze: A tytuły z minimalną dawką fantastyki wydawane są przez Fabrykę od dawna :)
Kocówa dla zdrajców czystości gatunku!!!

albo lepiej nie, bo i ja bym mógł z rozpędu oberwać... ;)

39
No właśnie :P
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson
ODPOWIEDZ

Wróć do „Jak wydać książkę w Polsce?”