Semprini

1
Witam wszystkich serdecznie!

Parę słów o sobie tytułem wstępu. Niepozorny facet, żonaty, jedno dziecko (córka - lat 10). Niepoprawny optymista z wybujałym poczuciem humoru. Miłośnik Monty Pythona. Pożera książki z bardzo różnych dziedzin, ale preferuje fantastykę. Uwielbia muzykę, słuchając bardzo szerokiego spektrum dźwięków, choć jego ulubione zawierają się w terminie rock progresywny. Wie co nieco na temat sportu, samochodów, a także akwarystyki. W wolnych chwilach próbuje klecić swoja tfurczość. Pisze od jakiegoś czasu (nie pytajcie od kiedy), ale tak naprawdę zabrał się za to porządnie jakieś trzy lata temu. Przybyłem tu by zweryfikować zdanie o swoich możliwościach. To chyba mniej więcej wszystko - reszta wyjdzie w praniu.

2
Niepoprawny optymista z wybujałym poczuciem humoru.

Hej! Jakbym słyszał siebie!

Nazwisko?! Adres?! Ulubione płatki?!

reszta wyjdzie w praniu.

Tudzież nie wyjdzie, biorąc pod uwagę aktualny stan naszej nędznej pralni (głównie koncentrujemy się na apgrejdach kostnicy i krematorium).

A tak poza tym to heloł.

Pozdrawiam.

I takie tam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

3
Witam
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

5
Witam jako reprezentant młodych, samotnych, bezdzietnych, niepoprawnych pesymistów bez poczucia humoru. W dodatku filatelistów (ja i te moje znaczki).

Tak serio to witam serdecznie i życzę znaleźienia tego czego szukasz. Albo nie, goń króliczka i nigdy go nie łap, bo jak to zrobisz życie straci sens.

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”