Cześć

1
Jestem Michał, mam 24 lata i czasem chodzą mi po głowie różne historie. Wówczas próbuję je jakoś przelać na papier, ale często rozbijam się o kompletną nieumiejętność obiektywnej oceny własnego tekstu. Dlatego zwróciłem się do Weryfikatornii :)

3
ancepa jest dobrej myśli. Ja bym powiedziała: Uważaj, bo u nas płaczą i złorzeczą. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

4
Bo na swój tekst nie można spojrzeć obiektywnie, jeśli nie ma się rozdwojenia jaźni. A w takim razie gratuluję wygranej walki o kontrolę nad własnym umysłem(gotowa teoria do etymologii Twojego nicku)
Witam Cię serdecznie. I bardziej nakłaniam do posłuchania w kwestii tortu...forum Dorapy - szykuj się na zło:)

PS.A jednak nie takie pochodzenie nicku. Nie Comendante, acz Comemediante(kolejny, który będę przekręcał - mam nadzieję, że nie będzie to przeszkadzało;))

6
Dzięki za miłe przyjęcie. Pochodzenie nicka jest trojakie: "El Commandante (Che Guevara)" + "Commediante" + mój awatar.

Che Guevara jako przestroga, że podążając bez zastanowienia za ideologią, choć piękną i słuszną, można zbudować piekło tam, gdzie w planach miał być raj. "Commediante", bo warto mieć do siebie troszkę dystansu, a zdjęcie z awatara bardzo pasowało do mojego nicka :)

7
(...) ale często rozbijam się o kompletną nieumiejętność obiektywnej oceny własnego tekstu. Dlatego zwróciłem się do Weryfikatornii :)
I nie mogłeś trafić lepiej. ;) Gwarantuję, że dostaniesz to, czego szukasz.
(...) a zdjęcie z awatara bardzo pasowało do mojego nicka :)
Czy tylko ja nie widzę Twojego awatara? :( Bo nie widzę. I źle mi z tym.

Anyway, tak czy siak, owak czy tak, psiak czy mak - witam serdecznie, kłaniam się i zapraszam do zabawy. :)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”