Obecny!

1
Witam wszystkich bardzo ciepło i serdecznie.

Tułam się od dłuższego czasu po przeróżnych forach dotyczących pisarstwa, ale zauważyłem, że akurat tutaj jest największa aktywność. Bezczelnie szukałem czegoś alternatywnego, nie zdając sobie sprawy, że pierwszy z brzegu link okaże się tym czego szukam od dawna.
Pomimo większych problemów (aczkolwiek moja poczta wysłała link aktywacyjny do wiadomości oznaczonych jako spam) udało mi się tutaj zarejestrować. Chciałem z początku dać sobie spokój, ponieważ nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi w FAQ i regulaminie. Coś mnie jednak pokusiło, aby znowu się zalogować.

Czas przejść do rzeczy. Nie, nie jestem kobietą z dzieckiem, co można wywnioskować po moim nicku. Mam na imię Adrian, a Matka to tylko (a może zwłaszcza) jeden z bohaterów powieści Williama Whartona, "W księżycową jasną noc".
Pochodzę z Jeleniej Góry. Jestem dość młody, ale nie jestem dzieckiem. Aktualnie jestem w trakcie pisania powieści społeczno-obyczajowej. Chciałbym w przyszłości zasięgnąć parę porad i usłyszeć kilka słów krytyki. No więc co do licha... Jestem, trwam i mam nadzieje, że miło tutaj spędzę z wami czas.

Pozdrawiam wszystkich cieplucho. ;)

2
Cześć. Mam przeczucie, że piszesz ciekawie.
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

3
Z tym "miło" to różnie bywa, ale staramy się jak możemy.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

4
Witam.
Matka pisze:Aktualnie jestem w trakcie pisania powieści społeczno-obyczajowej.
To jest dobry, jak podpowiada mi doświadczenie, moment wejścia na to forum.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”