Tułam się od dłuższego czasu po przeróżnych forach dotyczących pisarstwa, ale zauważyłem, że akurat tutaj jest największa aktywność. Bezczelnie szukałem czegoś alternatywnego, nie zdając sobie sprawy, że pierwszy z brzegu link okaże się tym czego szukam od dawna.
Pomimo większych problemów (aczkolwiek moja poczta wysłała link aktywacyjny do wiadomości oznaczonych jako spam) udało mi się tutaj zarejestrować. Chciałem z początku dać sobie spokój, ponieważ nie znalazłem żadnej konkretnej odpowiedzi w FAQ i regulaminie. Coś mnie jednak pokusiło, aby znowu się zalogować.
Czas przejść do rzeczy. Nie, nie jestem kobietą z dzieckiem, co można wywnioskować po moim nicku. Mam na imię Adrian, a Matka to tylko (a może zwłaszcza) jeden z bohaterów powieści Williama Whartona, "W księżycową jasną noc".
Pochodzę z Jeleniej Góry. Jestem dość młody, ale nie jestem dzieckiem. Aktualnie jestem w trakcie pisania powieści społeczno-obyczajowej. Chciałbym w przyszłości zasięgnąć parę porad i usłyszeć kilka słów krytyki. No więc co do licha... Jestem, trwam i mam nadzieje, że miło tutaj spędzę z wami czas.
Pozdrawiam wszystkich cieplucho.