Przemogłem się

1
Witam. Długo już jestem obecny na forum z pozycji czytelnika, lecz to właśnie dziś przyszedł ten dzień, w którym postanowiłem się zarejestrować i wziąć udział w życiu forum.
Koniec (a może początek) przynudzania.

24 letni kawaler, obecnie tęskniący za Mazurami Warszawiak. Pisarz amatorzyna, bez sukcesów. Piszę też zarobkowo, nie prozę, a linijki kodu - obecnie w Pythonie, w którym się po prostu zakochałem. Odwlekam jak to tylko możliwe zakończenie studiów, nie odbieram telefonów od promotora.

Jako czytelnik uwielbiam klasyczne fantasy. Zwłaszcza te z pod znaku sword&sorcery/dark fantasy, gdzie na pierwszym planie są wątki militarne jak u Eriksona, Cooka, Abercrombiego i naszego Wegnera. Pierwszą książką, która mnie kupiła nie był jak w większości przypadków Władca Pierścieni, ale Pierścień z Krawnikiem, Karla Wagnera. Pisanie przyszło wtedy, gdy po kolejnej podobnej lekturze zapytałem siebie: "Czy na pewno napisałbym sam gorzej?". Odpowiedź brzmiała "oczywiście, że tak", ale samo pisanie sprawiło na tyle frajdy, że z czasem stało się jednym z zaniedbywanych hobby.

2
Odbierz telefon - promotor się martwi, naprawdę tak bywa...

I witaj...
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

3
Tez tak miałam... najpierw podczytywałem, a potem... forum wciągnęło i nie puszcza! :)

Baw się u nas wyśmienicie, czerp wiedzę i radość. :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”