Thorhalla

1
Witam.
Na forum trafiłam szukając informacji o wydawcach i agentach literackich. Jak na razie spodobało mi się tutaj, tak więc chyba zostanę z Wami.
Patrząc z perspektywy czasu, pisaniem zajmowałam się już od szkoły podstawowej. Kilka mniej ważnych tekstów w gazetce szkolnej, jakieś próby tworzenia własnych gazetek domowych, podwórkowych z materiałami mojego autorstwa.
Wiele rzeczy pisanych do szuflady, parę tekstów do gazetek na konkursy literackie. Kiedyś nawet udało mi się któryś wygrać.
Po długiej przerwie spowodowanej życiem codziennym i wychowywaniem dzieci, wróciłam do pisania. Efektem jest prawie ukończony pierwszy tom powieści fantasy i rozpiska na dwa kolejne.
Kilka wierszy wrzuconych na prywatną stronkę.
Zakochana jestem w Wikingach i epoce średniowiecza, może kiedyś uda mi się dołączyć do którejś z drużyn rycerskich ( machanie mieczykiem, to jest to:) ), uwielbiam jazdę na motocyklach i granie w RoM ( jedna z gier mmo rpg). Czasem zdarza mi się rozpisać jakąś sesję w grach typu Vallher, jednak częściej gram tam mechanicznie.

3
Witaj i rozgość się. :D :D
Thorhalla pisze:Na forum trafiłam szukając informacji o wydawcach i agentach literackich.
Napiszesz gdzieś, czego się dowiedziałaś?
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”