Spowiedź.

1
Hej. Zarejestrowałam się na akurat tym forum, bo znajomi polecali mi je jako skarbnicę wiedzy na temat profesjonalnego pisarstwa - używając tego stwierdzenia mam na myśli wydanie książki w formie papierowej, bo przecież pisarzem jest się i bez tego, wedle moje założenia.
Kim jestem, hm... Mam na imię M. Nie zdradzę pełnego, nie robię tego publicznie na forach, ot tak z założenia.
Czytam co mi wpadnie w ręce, aczkolwiek ostatnio częściej sposób użycia płynu do WC niż powieści.
Piszę, oj tak. I głównie z tego powodu tu przyszłam.

2
Cześć M.
Jestem D. Znajdziesz tu kilka E., paru K., a nawet jednego W. :D

Czekamy na pierwszy twój tekst, a póki co - rozejrzyj się, odezwij i daj się poznać.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

4
Jeden Z. też jest na pokładzie(chociaż w sumie może powinienem być w grupie T-ków?).
Witam Cię na forum!

5
Jak widzisz, mamy tu ludzi od A. do Z. :D
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

6
Dzięki za powitanie.
D. - co do tekstów, to dawno nic nie pisałam, co nadawałoby się do publikacji, bo teraz skupiam się na jednym projekcie, którego i tak już zbyt wiele na forach było, a o tych rozterkach można przeczytać w kolejnym temacie, bo w sumie głównie do czytania o wydawaniu tu przyszłam. Aczkolwiek postaram się w miarę możliwości wyrazic opinię o istniejących tekstach.

7
Widzicie, jakie to chitre. Cóś napisze, ale skitra i nie pokaże. Brzydka M., brzydka.

8
Oj no, jak pisałam - za dużo jużpokazałam, a chcę walczyć o wydanie :D mogę Ci pokazać bloga, na którym co jakiś czas pokaże się kilka zdań.

9
To: " za dużo już pokazałam" jest tak wieloznaczne, że czuję się, jakbym namawiała do czegoś zdrożnego. :D
Nie pokazuj, jeśli nie chcesz. :D

10
Czuję się źle z takim zarzutem, jakoś tam... nieludzko ^^
Planuję coś wydać, więc nie chcę, żeby się to pałętało po internecie, a już 10 stron przepadło.

13
Witaj.
Jestem Natasza. Nie lubię być na jedną literkę niby oskarżony.
Szkoda, że nie zobaczymy Twoich tekstów... ale fajnie, że przyszłaś poczytać. To pisz komentarze do spalanych w Internecie tekstów.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”