Cześć!
Nazywam się Ala. Mieszkam na śląsku. Lubię zwierzęta i rośliny. Ogólnie przyrodę. Mogłabym godzinami chodzić po górach. Nienawidzę Morza, co spotyka się z niezadowoleniem moich koleżanek. Ale co im do tego. Uwielbiam za to czytać książki. To moje Hobby. Drugą rzeczą, od której jestem UZALEżNIONA to filmy. Nie mogę się bez nich obejść. Od dawna piszę Fun Ficktion. Problem w tym, że do tej pory pisałam je do folderu. Postanowiłam coś w tym zmienić. Koleżanka namówiła mnie na zarejestrowanie się na Forum Literackim. Zarejestrowałam się na Forum Mirriel, ale kiedy ( bezpodstawnie ) oskarżono mnie o plagiat i skasowano wszystkie moje prace, więcej tam nie zajrzałam. Poniżona znalazłam Forum Weryfikatorium. Zobaczyłam wszystkie wasze prace i pomyślałam, że może czas na nowy Start. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie cieplutko.
Dodane po 4 minutach:
Hmm... Nie wiem dlaczego wyszłam trzy razy...
6
Hej Jane.
Witamy w Weryfikatorium. U nas nie ma bezpodstawnych oskarżeń. Są tylko podstawne. Tylko od Ciebie zależy, czy będziesz pożerającą, czy pożeraną... blabla bla i bla bla...
Witamy w Weryfikatorium. U nas nie ma bezpodstawnych oskarżeń. Są tylko podstawne. Tylko od Ciebie zależy, czy będziesz pożerającą, czy pożeraną... blabla bla i bla bla...