z ciekawości

1
W tej chwili dopalam kiepy z popielniczki z nerwów, bo ja nie z internetu i zupełnie nie umiem sie zachować, podobnie jak i w rzeczywistości jednak tam konsekwencje braku ogłady sa bardziej namacalne. Przyszłam do internetu bo idzie zima i troche sie boje. A generalnie to chciałam sprawdzić kiedy mnie wyrzucicie, bo nie czytałam regulaminu a jak przeczytam i tak nie zrozumiem, wiec stąpam przypuszczalnie po cienkim gruncie. Dostałam jakąś wiadomość o postach ale nic nie zrozumiałam i stwierdziłam że chyba musze coś napisać.

2
Lepiej przeczytaj. :)

1) Regulamin,
2) Teksty z Tu Wrzuć,
3) Mnóstwo ciekawych tematów, aktualnych i archiwalnych. ;)

Czyli - baw się dobrze! :D

4
Ja pochodzę z internetów i też się ich boję. Za dużo widziałem, żeby się nie bać. :P

To najbardziej urocze powitanie w historii. ^^ Cześć, cześć.

5
@ ancepa – NIE. :)
@ bbb – głównie zimna i tego, że może mi wypaść okno.
@ Seprioth- to jest więcej niż jeden internet, nieeeeee !!!

6
JaTu, to jeśli nie czytałaś regulaminu, a się tu przywitałaś, to albo jesteś bardzo dobrze wychowana, albo masz niesamowitą intuicję, bo zazwyczaj nowy użyszkodnik, który nie czyta regulaminu zostaje potraktowany słynącymi ze swej niezwykłej mocy magicznymi słowami ancepy.

Tak czy siak, gratulacje! Witaj i miłej zabawy :)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

8
Tak!! jestem niebywale dobrze wychowana najwidoczniej!!! jeszcze nikt mi nigdy tego nie powiedzial, zazwyczaj to mówią: "nie wiem kto cie wychowywał, wilki chyba" albo zakładają, że jestem uośledzona. Niemniej Sedecznie dziekuję, z całego kontekstu zapamiętam tylko to.

A czy "niezwykłej mocy magiczne słowa" pojawią się kiedy zaczne spontancznie przeklinać?

10
JaTu, najlepszym sposobem aby się pojawiły, to wrzucenie jakiegoś tekstu do weryfikacji jako pierwszy post, ale jak teraz wrzucisz, to myślę, że też się mogą pojawić, tylko trzeba później uważnie obserwować SB, bo to prawie jak znak Batmana na niebie ;)

ancepa, gratulacje!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

12
Witam... poczekamy ;)

Ancepa - najbardziej modowy 1000 post w Unii (a nawet może galaktyce)
ancepa pisze:Przekonaj się sama. :twisted: :twisted: :twisted:

Edit _ Tysięczny post! :D Prawie nie zauważyłam!
JaTu pisze:ale ja wrzuciłam tekst do weryfikacji jakiś miesiąc temu...hahahaha przechytrzyłam was !!!!!!
czyżbyś zagospodarowywała się w dziale "zablokowane"? :)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

14
JaTu pisze:No fakt! "stale lub czasowo zablokowane" czyli, że co?
że nie przechytrzyłaś. System >>"JaTu" czytaj PW"<< zadziałał. :)
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

15
O! To musiałem przegapić!
Cofam więc słowa o dobrym wychowaniu i intuicji.

Niemniej, przypomnij się modkom po upływie miesiąca, to może cofną swą karzącą rękę i odblokują Ci tekst.
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”