16

Latest post of the previous page:

O! To musiałem przegapić!
Cofam więc słowa o dobrym wychowaniu i intuicji.

Niemniej, przypomnij się modkom po upływie miesiąca, to może cofną swą karzącą rękę i odblokują Ci tekst.
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

17
B.A.Urbański pisze:Niemniej, przypomnij się modkom po upływie miesiąca, to może cofną swą karzącą rękę i odblokują Ci tekst.
B.A - skupiamy się... skupiamy... aaaa! :D
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

20
1) nie wiem dokładnie w którym momencie i przez kogo ale poczułam sie urażona, wiec pozwolęsobie się zripostować, nie odwołując się do nikogo personalnie:

"Twoja Stara!"

2) Jeżeli nie złamałam jakoegokolwiek punktu regulaminu punktem pierwszym wypowiedzi, nadmienie, że przez około 10min zastanawiałam się co to PW, mysle, ze juz wiem i zrobie to, wiedzcie więc ze punk pierwszy napewno nie był do was.

3) punkt trzeci, najwazniejszy: białe wino stanowi świetną altenatywę dla oleju (w konteście zmażenia).

25
Piękna pełnia, a to powitanie jest szalone. :D

Witaj!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”