Bonżur!

1
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ^^ Jestem Retia (właściwie Maria Aleksandra), mam piętnaście lat i pochodzę ze Szczecina. Interesuję się mitologią, filmem i muzyką (głównie celtycką i filmową właśnie).

Kocham czytać; szczególnie książki przygodowe i historyczne, chociaż nie pogardzę również zwykłymi obyczajówkami i fantastyką (chociaż baśniowej nie znoszę). Moją pasją jest reżyseria - na razie amatorsko, starą kamerą rodziców, ale w przyszłości - kto wie.

Na forum trafiłam przez Avaritię - wpadłam na moment i zauważyłam kilka naprawdę ciekawych tematów. Zadowolona, że wreszcie udało mi się trafić na porządne i solidne forum o pisarstwie - zarejestrowałam się i oto jestem :)

Jeszcze raz witam :)

2
Moją pasją jest reżyseria - na razie amatorsko, starą kamerą rodziców, ale w przyszłości - kto wie.
Interesujące :>

wpadłam na moment i zauważyłam kilka naprawdę ciekawych tematów. Zadowolona, że wreszcie udało mi się trafić na porządne i solidne forum o pisarstwie
Ha! Dokładnie, to właśnie my. ;)

Witam i pozdrawiam poza tym.

EDIT.

Update Szatana. :twisted:

(patrz: liczba postów)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

5
Hmm, ofiarowałbym Ci mojego 444 posta, lecz jestem człowiekiem starej daty i wpierw muszę Cię lepiej poznać. Może przy 555 coś z tego wyjdzie.

Witam.

Scenariusze do Twoich filmów piszesz sama czy masz kogoś od tego? Jeżeli dobrze pamiętam, mamy temat "scenariusze filmowe", może coś tam zaprezentujesz?

Pozdrawiam.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

10
Witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”