16

Latest post of the previous page:

Ja tu jestem od dawna, a zajmuję się głównie wywoływaniem wilków z lasu ;p
]XD Wiesz co, nie jesteś pierwszym, którego tu zaprosiłam, ale cała reszta tak się tu rwie, jak i do aktywności gdziekolwiek. Leniwe ścierwa ;//.
Odkąd dałam ci bana na naszym forum jest nudno ;c
A odnośnie Gildii, to wnoszę o zmianę nazwy na "Gildia Wyjadaczy Parówkek". Myślę, że bardziej będzie pasować, obecna trochę wprowadza w błąd.
Nie.

PS: A fajny mam avek? ];3

17
Masz avek tak piękny, że czytając losowe posty, zupełnie Cię nie poznałem, mimo oczywistego nicku. Moja podświadomość ma tak głęboko utrwalony ma archetyp Twojego avka jako prostego, brzydkiego, walącego po oczach i ruszającego się, że widząc ten, jakże wysublimowany, i no... zwyczajnie ładny, odrzuciła z góry każde podejrzenie o jego przynależność do Ciebie. Zorientowałem się dopiero kiedy zwróciłaś się prosto do mnie, pisząc w tym temacie.

W ogóle, mam nadzieję, że ten dział zalicza się do offtopowych.

18
Gildia Tajnego, Stopniowego Rujnowania Życia Urbańskiemu
To dziwne, bo ja mam wrażenie, że z każdym dniem moje życie jest coraz fajniejsze ;)

Ciekawe B.A., czy zgadłbyś, która to z poniższych:
a.) Gildia PiratUw
b.) Gildia SamurajUw
c.) Gildia MangoburakUw
d.) Gildia MetalUw (XD ta jest chyba moja ulubiona).
Gildia MetalUw pewnie odpada, bo metale są szlachetne.
Gildia MangoburakUw też raczej nie, bo jakaś taka za bardzo owocowa i warzywna.
Gildia SamurajUw również mi nie pasuje, bo jakoś nie potrafię wyobrazić sobie Ciebie w shin no kamae.
Gildia PiratUw tu prawie mógłby pomyśleć, że to ale pewnie masz chorobę morską :P
(Poza tym to jest teraz temat tabu na tym forum, więc sszszszszsz.....)

Dlatego zostanie Gildia Wyjadaczy Parówek!

A odnośnie Gildii, to wnoszę o zmianę nazwy na "Gildia Wyjadaczy Parówkek". Myślę, że bardziej będzie pasować, obecna trochę wprowadza w błąd. Dziękować, B.A. , za pomysł.
Zawsze do usług :)
Ravi, nie przejmuj się tym "nie" od Nemesis. Razem się zbierzemy i przejmiemy władzę w gildii, a wtedy będziemy mogli używać bardziej adekwatnej nazwy :P
Moja podświadomość ma tak głęboko utrwalony ma archetyp Twojego avka jako prostego, brzydkiego, walącego po oczach i ruszającego się, że widząc ten, jakże wysublimowany, i no... zwyczajnie ładny, odrzuciła z góry każde podejrzenie o jego przynależność do Ciebie.
Czyli mamy raczej nie wiązać Nemesis z takimi przymiotami jak "ładny avek"?
Znasz ją dłużej, więc chyba trzeba Ci zaufać ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

19
B.A.Urbański pisze:
A odnośnie Gildii, to wnoszę o zmianę nazwy na "Gildia Wyjadaczy Parówkek". Myślę, że bardziej będzie pasować, obecna trochę wprowadza w błąd. Dziękować, B.A. , za pomysł.
Zawsze do usług :)
Ravi, nie przejmuj się tym "nie" od Nemesis. Razem się zbierzemy i przejmiemy władzę w gildii, a wtedy będziemy mogli używać bardziej adekwatnej nazwy :P
No ja właśnie nie mogę. Z niewiadomych powodów x]
B.A.Urbański pisze:
Moja podświadomość ma tak głęboko utrwalony ma archetyp Twojego avka jako prostego, brzydkiego, walącego po oczach i ruszającego się, że widząc ten, jakże wysublimowany, i no... zwyczajnie ładny, odrzuciła z góry każde podejrzenie o jego przynależność do Ciebie.
Czyli mamy raczej nie wiązać Nemesis z takimi przymiotami jak "ładny avek"?
Znasz ją dłużej, więc chyba trzeba Ci zaufać ;)
Czy ja wiem? Pojawiła się tutaj chyba mniej-więcej wtedy, kiedy ja pojawiłem się w Gildii, jeśli dobrze widzę. Poza tym, może to tylko nasz wzrok lubi atakować przy pomocy ruszających się avatarów i podpisów. Może na tym forum bardziej dba o image (łohoho, gra słów!). Jaki miała wcześniej? Ten jest z One Piece więc nie może mieć go długo.

20
Ravi pisze:No ja właśnie nie mogę. Z niewiadomych powodów x]
Spoko! Ja też nie, ale zawsze można zrobić akcje od zewnątrz i przejąć władzę. Co Ty na to?
Czy ja wiem? Pojawiła się tutaj chyba mniej-więcej wtedy, kiedy ja pojawiłem się w Gildii, jeśli dobrze widzę. Poza tym, może to tylko nasz wzrok lubi atakować przy pomocy ruszających się avatarów i podpisów. Może na tym forum bardziej dba o image (łohoho, gra słów!). Jaki miała wcześniej? Ten jest z One Piece więc nie może mieć go długo.
Tutaj niby ożywiła się jakoś niedawno, ale jak do tej pory raczej dba o wygląd. Zobaczymy jak będzie dalej... ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

21
Ravi pisze:Moja podświadomość ma tak głęboko utrwalony ma archetyp Twojego avka jako prostego, brzydkiego, walącego po oczach i ruszającego się...
Jednak cię nie odblokuję na naszym forum. Ale nie poczęstuję cię uprzejmościami, bo za nawet najłagodniejszą z tych, które przychodzą mi do głowy dostałabym warna. Powiem tylko, że z twoim fatalnym gustem w stylu piszczących trzynastolatek wyrażanie się niepochlebnie na temat moich ślicznych gifów z Ace'em to nic przykrego ;3
B.A.Urbański pisze:Gildia SamurajUw również mi nie pasuje, bo jakoś nie potrafię wyobrazić sobie Ciebie w shin no kamae.
Tylko ty masz z tym problem.
B.A.Urbański pisze:Gildia PiratUw tu prawie mógłby pomyśleć, że to ale pewnie masz chorobę morską.
Zdziwisz się jak wreszcie kupię sobie (lub ktoś mi kupi) karawelę i opłynę świat w kapitańskim kapeluszu by zostać królem piratów. O ile oczywiście wcześniej nie zostanę pisarzem.
Ale faktycznie gildia zwie się inaczej. I jej nazwa nie zostanie zmieniona.
Ravi pisze:Jaki miała wcześniej? Ten jest z One Piece więc nie może mieć go długo.
Inny z Ace'em. A wcześniej z Ulquiorrą.

Wracam do czekania na widowisko.

22
Nemesis666, sio! Ja tu zamach stanu przygotowuję!

Swoją drogą, jakie to kobiety muszą mieć parcie na władzę, że zakładają gildię tylko po to, żeby porządzić i podnieść swoją samoocenę... :P :twisted:
B.A. = Bad Attitude

23
Nemesis666 pisze:
Ravi pisze:Moja podświadomość ma tak głęboko utrwalony ma archetyp Twojego avka jako prostego, brzydkiego, walącego po oczach i ruszającego się...
Jednak cię nie odblokuję na naszym forum. Ale nie poczęstuję cię uprzejmościami, bo za nawet najłagodniejszą z tych, które przychodzą mi do głowy dostałabym warna. Powiem tylko, że z twoim fatalnym gustem w stylu piszczących trzynastolatek wyrażanie się niepochlebnie na temat moich ślicznych gifów z Ace'em to nic przykrego ;3
:c I weź tu daj kobiecie komplement. I tak zawsze zobaczy to co woli zobaczyć.
Niewdzięcznica jedna.

24
Ravi, co się będziesz przejmował. Jak już przejmiemy władzę, to możesz sobie ją wziąć i torturować prawieniem komplementów :P
B.A. = Bad Attitude

25
Swoją drogą, jakie to kobiety muszą mieć parcie na władzę, że zakładają gildię tylko po to, żeby porządzić i podnieść swoją samoocenę...
Ile to mężczyzna jest w stanie zrobić żeby zwrócić na siebie uwagę kobiety...

Mam lepsze rzeczy do roboty niż rozpisywanie się w odpowiedzi na te brednie. Znajdźcie inny temat.

26
Ile to mężczyzna jest w stanie zrobić żeby zwrócić na siebie uwagę kobiety...
Normalnie napisałbym: Tusze!
W tym przypadku niestety jestem już na spalonej pozycji i to od dawna, a dokładnie od momentu kiedy zerwałaś przygotowania do naszego ślubu ;)

Zostawiłaś mnie tak ze złamanym serduszkiem w dłoniach i wzdychającego ciężką i krwawiącą pierwsią. Bez tchu, bez nadziei...

Co mi pozostało? Zemsta! Słodka zemsta...
Przejmę Twą gildię i będę się patrzył jak Cię torturują komplementami!
Buuuuuuuuuhahahahahahahhahahah!
B.A. = Bad Attitude

27
Hahaha, nic straconego! Na razie oboje jesteśmy jeszcze zbyt piękni i młodzi na umieranie, ale nie mówię, że za ciebie nie wyjdę. Nie złamałabym szczerozłotego serca. W dniu, w którym oczarujesz mnie swoim pisaniem zastanowimy się nad tym ;D.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”