Hejoo!!!

1
Imię mi rodzice wybrali Natalia....Choć bym wolała inne.....ale te też może być..... Mieszkam w mieście zwanym Złocieniec.... Mam 14 lat i jestem bardzo zainteresowana tą stroną... Dlaczego??? Bo ja właśnie tworze książkę..... Dlatego się tu zjawiłam..... Moja książka ma 11 rozdziałów... tworzę również wiersze jak i teksty piosenek.... czyli chyba wszystko co może być pisanie..... Do mojej książki tworze rysunki... nie interesują mnie rysowanie kredką ani farbami... Ja tylko szkicuje... i to bardzo ładnie jak na mój talent malowniczy :D :D :D xD Pozdro dla Wszystkich którzy tutaj są ..

2
Nadużywasz wielokropków, wiesz? To tylko takie małe spostrzenie, ale witam.
anorexia sarkasta. i haina z krainy ironii.

5
Witam (zdecydowanie, nadużywasz wielokropków ;))
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

7
(tz, co? w twojej wiadomości, czy na przyszłość?, Na przyszłość wszystko da się zmienić, zwróć na to uwagę - a od razu będziesz mniej kropkować)
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

8
Ja radzę tak: w ogóle nie wielokropkuj przez jakiś czas i potem zauważysz, że nikomu nie jest to do szczęścia potrzebne i tylko niektórych denerwuje. Taką na przykład Winky, a ona bardzo lubi używać różnych śmiesznych narzędzi tortur. :twisted: I znaków zapytania też wklikujesz o co najmniej jeden za dużo. Tak czy siak, witam. ;)
Z powarzaniem, łynki i Móza.

[img]http://img444.imageshack.us/img444/8180/muzamtrxxw7.th.jpg[/img]

לא תקחו אותי - אני חופשי
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”