Czy coś mnie ominęło? Zostałem złym gliną(nie chciałbym być jak Percy)?
Oczywiście pieniądze przyjmę w każdych sumach i pod każdą postacią, co do tego nie będę miał, żadnych "ale".
Dobra, skoro już tu offtopuję, to też przywitam młodziaka(młodziankę w sumie) w naszych progach, rozgość się, zajmij dolne łóżko(Adam, hańba Ci, że próbowałeś damę na górę wygonić! Rozumiem, ze chciałbyś jakąś wyzwoloną łydkę zobaczyć, ale wstydź się) w żeńskiej sali(szach mat dla przedmówcy).
Trochę czytam, trochę piszę
O ile pisania nie będę się jeszcze czepiał(uznam, że chcesz najpierw doszlifować warsztat, a później pisać), to książek czytaj ile wlezie. Ba, nie tylko książek, ale też gazet, komiksów, napisów w filmach, napisów na szamponie czy proszku do prania, instrukcji obsługi maszyn ogólnie pojętej destrukcji itp.
No i to chyba na tyle, o regulaminie nie przypominam, bo skoro tyle obserwowałaś forum, to pewnie już się naczytałaś o tym, że nowi go nie czytają i robię zamieszanie, a że nikt zamieszania nie lubi to ludzie krzyczą capslockiem i jest nieprzyjemnie.
No to się uzewnętrzniłem. Dziękuję za uwagę, a teraz oddaję głos innym.
PS. BurTree(straśliwie długaśny nick, pozwolisz, że skrócę) - możesz pozdrowić wszystkich tych, dzięki którym dzisiaj się tu znalazłaś.
Czuję się jak demon zła, aż się trzęsę z uciechy
Oś Ty niedobry, widzę co zrobiłeś - nie wiem jak, ale to kwestia czasu, aż rozgryzę sposób.

[/quote]