Locke!

1
Witam, powtórzę w prawidłowym dziale :P Nazywam się Tomasz Orłowski. Uwielbiam pisać wszystko co popadnie, od książek, przez poezję, sztuki teatralne, teksty piosenek po sceny kabaretowe.

Uczę sie jeszcze w liceum i jestem straszliwym amatorem, dlatego w ocenie moich prac prosiłbym o szczególna wyrozumiałość :D

Moja strona, na której publikuję swoje książki to:

http://www.orlowski.yoyo.pl

Jeśli ktoś ma chwilę czasu, to niech wpadnie, przeczyta i wypowie się.

Pozdrawiam: John Locke

2
Taraz z czystym sumieniem mogę cię przywitać.

Taki zwyczaj, według mnie dobry.

Witam i pozder.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
witam serdecznie - niestety lub stety, tu oceniamy wszystkich tak samo - a wielu młodszych jest od ciebie, więc nie musisz się martwić
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

6
Ja swojego wieku nie podaje. O tak. I nie prosze o delikatne traktowanie.

Witam :)
anorexia sarkasta. i haina z krainy ironii.

9
Eh, a ja myślałem, że to od Johna Locke, genialnego filozofa. Cóż nie ten świat, nie te czasy. Szkoda.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

11
Oj Weber, dziadku... Nie rozumiesz popkultury "zią"! Musisz se stary dać z deka na wstrzymanie normalnie! Siakiś tam John Locke genialny filozof... Man, to jest 20 wiek! 21 pierszy znaczy. No wiesz! Joł!

żartuję. Fajnie zabrzmiałeś Weber, jak emeryt. ;)

Witam Johna Locke'a. Owszem. Najciekawszy z Zagubionych. A filozof "wynalazł" określenie Tabula Rasa, i chciał przeprowadzać niebezpieczne eksperymenty na dzieciach. ;) Ale wszyscy to wiedzą pewnie... [Wraca na fotel bujany]
Pozdrawiam
Nine

Dziewięć Języków - blog fantastyczny
Portfolio online

12
Zagubionych nie oglądałem, więc ciemny jestem, ale za to znam wszystkie ataki Pikachu.

Witam.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”