Witam

1
Zgodnie z regulaminem chciałem wtrącić 3 grosze o sobie.
Trafiłem na to forum dość przypadkowo, ale od razu spodobała mi się jego idea. Sam od czasu do czasu coś piszę, z chęcią podzielę się swoimi dokonaniami z szerszą że tak powiem publicznością, jako że znajomym czy rodzinie nie mam odwagi. Liczę na konstruktywną krytykę, choć przyjmę nawet prostackie wyzwiska jeśli okażą się trafne. Z chęcią dowiem się co inni myślą na temat moich tekstów, zganią lub pochwalą, wskażą kogo obrażają a kogo ewentualnie mógłbym jeszcze obrazić.
Mieszkam w Rzeszowie, skończyłem studia, niedawno postanowiłem otworzyć własny biznes.
Na początek tyle, może z czasem pokonam nieśmiałość i obszerniej się zaprezentuję.
Pozdrawiam.

2
Witaj serdecznie.

Miłej zabawy na forum.

Czerwo pisze:prostackie wyzwiska
U nas sami kulturalni forumowicze, więc nic z tego. ;)

Pozdrawiam!

4
Mam pytanie odnośnie wstawiania tekstów do weryfikacji, zgodnie z regulaminem muszę czekać 30 dni od dnia rejestracji. Czy nie dało by się skrócić tego okresu tak powiedzmy do teraz, bez narażania się na bany i tym podobne. Wstawienie tekstu to był główny cel jaki mi przyświecał rejestrując się na tym forum, a boje się że za 30 dni zapomnę o całej sprawie.

Interes - sklep internetowy.

5
Regulamin jest taki sam dla wszystkich.

Wiersze możesz wstawiać, publicystykę, recenzje w Czytelni.

Ale teksty do oceny dopiero po 30 dniach w dziale TU WRZUĆ.

:)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”