2
Witaj! Zapewne piszesz (skoro tu się pojawiłeś). Zdradzisz, co to takiego?
Nie jest naj­ważniej­sze, byś był lep­szy od in­nych. Naj­ważniej­sze jest, byś był lep­szy od sa­mego siebie z dnia wczorajszego. - Mahatma Gandhi

"tylko grafomani nie mają żadnych wątpliwości odnośnie swojej tfurczości" - Navajero

3
Witaj, jakub1181z!

Magic, spójrz do CWP, to się dowiesz.

P.S. Godhand, przykro mi, ale nie wytrzymałem. Musiałem się w końcu z kimś przywitać!
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

4
B.A.: Brakowało mi tego :)

Autora witam serdecznie - częściowo zapoznany już jestem z Twoją twórczością.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

6
No tak, jak się już do niczego innego nie nadaję, to chociaż drzwi będę otwierał i witał nowych... ;)
I pity the fool who goes out tryin' to take over da world, then runs home cryin' to his momma!
B.A. = Bad Attitude

8
B.A. , ancepa:

Obiecuję, że w następnym tekście wystąpicie jako: nieustraszony wojownik, ze słabością do kwiatów, oraz poszukiwaczka rzadkiej flory, ze słabością do wojowników.
Tło: Pustynia Błędowska.

;)

Pozdrawiam,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

9
ancepa, Godhand, jesteście niesamowici!
:lol: :lol: :lol:
Po prostu fenomenalni! :)
B.A. = Bad Attitude
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”