Witam

1
Mam lat 40 i moje pisanie nie można w żaden sposób nazwać pisarstwem. Jest to hobby. Nigdy nie odważyłem się pokazać tego komukolwiek. Teraz może wydam ebooka ze zbiorem opowiadań SF. Na co dzień pracuje w agencji reklamowej zajmuję się czymś tak przyziemnym jak wymyślanie kampanii reklamowych i promocyjnych, w tym haseł. Mieszkam w małym miasteczku i pracuje zdalnie. Nie wiem co tu by jeszcze napisać. Pozdrawiam.

2
merlinek pisze:Na co dzień pracuje w agencji reklamowej zajmuję się czymś tak przyziemnym jak wymyślanie kampanii reklamowych i promocyjnych, w tym haseł.
Co widać po twoich postach. W kolejnych proszę zachować umiar w tej nachalnej reklamie.
Wszechnica Szermiercza Zaprasza!!!

Pióro mocniejsze jest od miecza. Szczególnie pióro szabli.
:ulan:

3
Cześć. A jesteś tu z nami, żeby poreklamować coś/kogoś, czy żeby pogadać o literaturze? Może jednak zdecydujesz się pokazać te swoje opowiadania SF? Jest tu kilka osób, które lubią SF (np. ja) i chętnie by przeczytały.
merlinek pisze:moje pisanie nie można w żaden sposób nazwać pisarstwem.

Tu masz błąd gramatyczny - powinno być: mojego pisania nie można nazwać.

Pozdrawiam
Oczywiście nieunikniona metafora, węgorz lub gwiazda, oczywiście czepianie się obrazu, oczywiście fikcja ergo spokój bibliotek i foteli; cóż chcesz, inaczej nie można zostać maharadżą Dżajpur, ławicą węgorzy, człowiekiem wznoszącym twarz ku przepastnej rudowłosej nocy.
Julio Cortázar: Proza z obserwatorium

Ryju malowany spróbuj nazwać nienazwane - Lech Janerka

4
Napisałeś osiem postów, z czego siedem o skoku na psychikę. Robisz badania rynku?

Chętnie przeczytam co tworzysz, byle nie było o wydawaniu książek ze współfinansowaniem.

Witaj na Wery!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”