no.. tego.. :)

1
a więc.

nazywam się ola. lat 18, zamieszkała w olsztynie od kiedy tylko pamięta. posiada psa oraz żółwia. w wakacje też brata.

zainteresowań sporo, zmieniają się co jakiś czas, ale zawsze do mnie wracają.

podróże, fotografia, książki, francuskie i niemieckie kino, internet (bardziej uzależenienie niż zainteresowanie, ale jednak jest, prawda?), cóż: chemia i fizyka, zmiana wyglądu swojego pokoju (albo raczej 'chęć zmiany wyglądu pokoju', bo w większości przypadków do niej nie dochodzi), lotnictwo (póki co, głowa do góry i patrzenie na szybowce, w przyszłości: głowa w dół i patrzenie na ludzi, patrzących na szybowce), górrryyyy oraz slovensky raj.

oraz komentowanie rzeczywistości w różny sposób, w zależności od nastroju.

szkoda, że nie mogę przyznać się do tego, do czego wszyscy tutaj: pisanie. nie, nie. to mnie nie dotyczy. kiedyś - owszem. teraz - za żadne skarby!

za to mówienie o tym, jak piszą inni (w ładniejszy sposób napisałam: komentowanie i szukanie nawet najmniejszego błędu w pracach innych, szczególnie ortograficznych i interpunkcyjnych..) ZAWSZEEEE! :)

a, i jeszcze lubię się uśmiechać i czynię to w nadmiarze.

focia:

http://pannax2.republika.pl/fottt.jpg

powyżej panna x

a poniżej jej żółw. płci męskiej.

http://pannax2.republika.pl/zolw.jpg

pzdr!

2
Heloł

(No tak, któż inny miałby powitać Cię jako pierwszy :D)

Zapomniałaś dodać, kto Cię sprowadził na złą drogę tego forum i kto jest jedną z Twoich najlepsiejszych klasowych koleżanek <wypina dumnie pierś>

3
Witam pannę, żółwia również.

Do tego możesz dodać numer buta i kolor ulubionego swetra wraz z ilością o obtarć na nim.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

4
właśnie leci piosenka happysadu:

pierwsza myśl - o matko boska!

druga myśl - o ja idiotka..

hehe :)

jak ja mogłam o tym zapomnieć! :)

5
witam serdecznie
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”