Cześć wszystkim :)

1
Podczytuje to forum już od jakiegoś czasu. Dzisiaj mnie naszło, żeby się zarejestrować - w końcu ile lat można pisać do szuflady? Moje teksty były czytane tylko przez rodzinę i znajomych, a oni w większości wychodzą z założenia, że krytyka tekstu = krytyka autora. To sprawia, że ograniczają się do poklepania po głowie i odnalezienia wszystkich zjedzonych przecinków - a przecież nie o to chodzi.
Jestem Marta, mam osiemnaście lat i mieszkam w niewielkim mieście na południu kraju. Uwielbiam (jak chyba wszyscy tutaj) książki, ze szczególnym uwzględnieniem fantastyki. Życie upływa mi głównie na włóczeniu się po konwentach. No i na uczeniu się, bo matura za rok ;) Uwielbiam Tolkiena, Gaimana i Białołęcką. Fascynują mnie mitologie, wierzenia, religie i legendy różnych kultur - mam tym zawalone całe półki :) Poza tym, co niektórzy uznają za dość dziwne, jestem skrytą fanką "Muminków" i Tove Jansson. Czasem zdarza mi się obejrzeć jakieś anime, ale nie jestem jakimś wielkim wielbicielem. Marzy mi się kot i własna żaglówka, ale to może kiedyś.
Nie lubię pisać o sobie, więc... Cóż, chyba skończę :) Cześć!

2
Witaj Marto.
Ja też zdecydowałam się niedawno, wczoraj, założyłam dopiero konto.
Pozdrawiam serdecznie
Na śmietniku życia okruchy
w uliczkach zapomnienia błąka się nadzieja
a dookoła horyzont
Za drzwiami echo wspomnień

3
Muminki! Kocham torebkę Mamy Muminka. I jestem wielką fanką Buki, choć przerażają mnie Hatifnaty.

Baw się dobrze!
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

5
Witaj, ja też z południa, i też z niewielkiej mieściny ;p Maturą się nie przejmuj, stanowczo przereklamowana, wiem na swoim przykładzie;p Najlepiej zero stresu i leci jak z płatka^^
Tolkiena tez lubie, ale muminki zaskoczyły :D Czekam na twoje teksty :)

6
Marzy mi się kot i własna żaglówka, ale to może kiedyś.
Koty to są złe bestie, dla nich jest specjalne miejsce w piekle :D Tak poza tym to witaj serdecznie ;p
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

7
O tak, koty mają specjalne miejsce w piekle. W tej samej otchłani z tymi, którzy ich nie lubią. Sesese...
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
Koty powstały z najgorszych cech ludzkich. Taka odwrotność psów.
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

9
Witaj, witaj
Południe tu chyba dosyć liczne, więc może natrafisz nawet na kogoś ze swojej okolicy ;)
Matura, jeśli tylko podstawowa to wystarczy spryt.

PS: Kot wytresował człowieka, a nad jego biednym losem zlitował się pies. I tak od tamtej pory jesteśmy zarówno panami jak i sługami.
-Może jak będę dużym chłopcem, ludzie będą mnie prosić o pomoc.
-Albo żebyś się przesunął.

10
Chyba ktoś z was nasłał na mnie mściwe koty, bo o 4:30 obudziło mnie miauczenie i fuczenie tych piekielnych bestii, przez moment myślałem, że nawet się wkradły przez balkon do środka :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”