Latest post of the previous page:
Marcin Dolecki, Ha, ha, ha, wybacz, ale nie ja nie jestem w stanie się powstrzymać od kilku postów, wliczając ten. Koniec tego dobrego, w sygnaturze jest link, kto będzie chciał, ten zajrzy, przeczyta i się wyleje. Na razie!18
MartaG, Więc nie ma sensu drążyć tematu. Pozdrawiam!
www.poetryach.blogspot.com <--- moje wiersze i opowiadania.
19
Ja niestety w tych kwestiach ulegam poradom Bukowskiego, co prawda często kończy się to źle, ale chyba takie jest życieNazywam się Adrian, nie piłem od piątku i...

Niemniej jednak sytuacja każdego jest inna i gdy moja się zmieni, to zapewne nawyki również ulegną zmianie, tym bardziej, że w moim wieku to jeszcze nie jest problemem. Trzymam więc kciuki byś trwał w swej wstrzemięźliwości

"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox
20
Bron, Mhmmm, to wspaniale, naprawdę, pozdrawiam!
22
Natasza, Jasny gwint! Wybacz Nataszo, bardzo mnie to... Wszystko jedno. Pozdrawiam.
[ Dodano: Sro 12 Cze, 2013 ]
Mała prośba do Pana Moderatora o zablokowanie tego tematu. Całe towarzystwo, zarówno przyjaciele, rzymianie, rodacy, jak i ja, mocno się rozpisaliśmy, ale tyle chyba z nas wystarczy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
[ Dodano: Wto 18 Cze, 2013 ]
Idę po piwo, wziąć komuś?
[ Dodano: Pon 24 Cze, 2013 ]
Sami abstynenci...
[ Dodano: Sro 12 Cze, 2013 ]
Mała prośba do Pana Moderatora o zablokowanie tego tematu. Całe towarzystwo, zarówno przyjaciele, rzymianie, rodacy, jak i ja, mocno się rozpisaliśmy, ale tyle chyba z nas wystarczy. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
[ Dodano: Wto 18 Cze, 2013 ]
Idę po piwo, wziąć komuś?
[ Dodano: Pon 24 Cze, 2013 ]
Sami abstynenci...