Witam :)

1
Witam, dopiero co się zarejestrowałam, więc wypadałoby się przedstawić, a więc.. Mam na imię Kinga, jestem tegoroczną maturzystką i zarejestrowałam się tu, bo czteromiesięczne wakacje to dla mnie o wiele za długo i po miesiącu dopada mnie bezczynność w wyniku której zaczęłam pisać :)
Tak więc, witam :)

2
Witaj więc!

Pisałaś coś wcześniej, czy tylko nudy podsunęły Ci ten pomysł?
Jak i co piszesz? Możesz to rozwinąć?

Pozdrawiam i witam na poligonie!
A black secret in the shadows of ancient times
Forgotten knowledge the rocks now teach me
About the Trollking's war against a poisonous pig
The stone whispers, but it tells no lie.

3
Witaj. Ja też zacząłem pisać z nudów :)
Panie, ten kto chce zarabiać na chleb pisząc książki, musi być pewny siebie jak książę, przebiegły jak dworzanin i odważny jak włamywacz."
dr Samuel Johnson

4
Mearqur pisze:Witaj więc!

Pisałaś coś wcześniej, czy tylko nudy podsunęły Ci ten pomysł?
Jak i co piszesz? Możesz to rozwinąć?

Pozdrawiam i witam na poligonie!
"Za dzieciaka", czyli w wieku około trzynastu/czternastu lat, pisywałam jakieś opowiastki, które jak kiedyś przeczytałam to sama nie wierzyłam, że potrafiłam wymyślać takie historie :D Pamiętam w wieku chyba ośmiu lat "pisałam książkę" o żółtym piesku i jego przygodach.
Pisałam już wcześniej, potem się jakoś urwało - szkoła, zajęcia pozaszkolne, znajomi.. Teraz chęć pisania powróciła :)
Zaczęłam pisać kilkuczęściowe opowiadania nawiązujące do bohaterów jednego z polskich seriali, ale było to po prostu efektem zwykłej nudy i chęci do przelania pomysłu na "papier".

Witam :)

5
Co wy opowiadacie? Zaczęliście pisać z nudów? Bo ja raczej w wyniku nadmiaru zajęć...
Na przykład podczas pielenia ogródka - ręce są zajęte, a umysł wolny jak ptak. Dziś również zastosowałam tę metodę. Tak się zajęłam pracą umysłową nad pewnym opowiadankiem, że ocknęłam się dopiero na końcu pięknie wypielonego warzywnika. Prawdę mówiąc, nie cierpię pielenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”