hej.

1
Hej, nazywam się Iza, mieszkam w konstancinie pod Warszawą.

Kocham muzykę, pisac (wiersze, opowiadania etc) , czytac książki młodzieżowe.

Mam 14 lat i jestem obecnie w drugiej klasie gimnazjum, w przyszłości chciałabym wydac książkę lub tom opowiadań. Albo zostac dziennikarką. ":)

2
Witam.

Też kiedyś miałem ochotę coś wydać. Teraz to pragnienie tkwi we mnie jak piasek w szkle. Kiedyś może spróbuję.

Pozdro.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

3
Witam serdecznie,

dziwnym trafem dużo tu ludzi, którzy chcieliby coś wydać
"Rada dla pisarzy: w pewnej chwili trzeba przestać pisać. Nawet przed zaczęciem".

"Dwie siły potężnieją w świecie intelektu: precyzja i bełkot. Zadanie: nie należy dopuścić do narodzin hybrydy - precyzyjnego bełkotu".

- Nieśmiertelny S.J. Lec

4
A ja nie chcę! Ha, ha, ha. Panowanie nad światem!

A, sorry, nie ta śpiewka.

Cześć, Ilse, młoda. No, dobrze. Dziadzieję, ale jesteśmy rówieśniczkami.

5
A ja nie chcę! Ha, ha, ha. Panowanie nad światem!

A, sorry, nie ta śpiewka.

Owszem, nie ta śpiewka, bo panowanie nad światem jako geniusz zła z altruistycznymi aspiracjami jest zarezerwowane dla mnie. :P

dziwnym trafem dużo tu ludzi, którzy chcieliby coś wydać

No patrz, no XD

I poza tym, to miło wreszcie widzieć jakąś nową duszę z Mazowsza, na dodatek okolic.

Sześ i szołem, kałniam się wołem. Tfu, dołem.

Pozdrawiam.
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

6
Patren pisze:
Owszem, nie ta śpiewka, bo panowanie nad światem jako geniusz zła z altruistycznymi aspiracjami jest zarezerwowane dla mnie. :P

Patren, a kto mówi, że chcę panować jako geniusz zła? Zresztą, mogę dopuścić jakiegoś... Paterna... do kawałka władzy.

7
Patren, a kto mówi, że chcę panować jako geniusz zła? Zresztą, mogę dopuścić jakiegoś... Paterna... do kawałka władzy.

[Ręka Patrena całkowicie przypadkowo {pod wpływem tiku nerwowego, dla dociekliwych} kieruje kursor na czerwony kwadracik mówiący "Banuj użytkownika teraz"] Ojoj, ach, och, niegrzeczna rąsia, niegrzeczna, prawda? ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"

8
A ja się zastanawiałem do czego służą te kwadraty, ale nie chciałem ich naciskać żeby nie zrobić czegoś przez co zostałbym nazwany - Weber Gniewny.
Po to upadamy żeby powstać.

Piszesz? Lepiej poszukaj sobie czegoś na skołatane nerwy.

9
No, ja właśnie też się zastanawiam, co z figurami. Niebieska - to żeby napisać do Was, moderatorów, o jakimś poście, a biała?

Kogoś obeznanego w forumowej geometrii, raz!

<wyskakuje olśniewający gentleman, który w sposób jasny, przejrzysty i lekko ironicznie popularnonaukowy objaśnia wszystko>

Patren, panuj nad tikiem nerwowym, bardzo Cię proszę. Tak z rękami, które nie są otwarte w geście "Szalom, bracia w szerokich aspektach czegoś tam!", do ludzi?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”