Pjona!

1
Witam wszystkich forumowiczów. :) Na imię mi Rafał. Od 3 lat pełnoletni. Pochodzę z górnego śląska, chociaż aktualnie studiuję w Krakowie. Na forum zaglądałem już od jakiegoś czasu, do tej pory tylko jako obserwator. Teraz postanowiłem dorzucić swoje trzy grosze. Pisanie stało się dla mnie sposobem zaspokajania moich humanistycznych ciągot na studiach, które wypełnione są setkami wzorów i masą obliczeń. Piszę sobie do szuflady różne krótsze formy. Mam cichą nadzieję, że nie okażę się całkowitym grafomanem. Ale to już nie mnie sądzić. :P

2
Bry. :)
Widywałam Cię na forum.
Zapraszamy do SB. Wprawdzie od jakiegoś czasu co i rusz ogłaszają tam niemoce albo ja się kłócę, ale czasami jest wesoło.

Ale możesz też wklejać tuwrzucie. Dobrze jak ciekawe.
(byle nie o skacowanym poranku).
O czym pisujesz?
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

3
Hej,

Nie wiem co i jak piszesz ale...
Za ulubienie krótszych form masz u mnie plus (bo ja też lubię).
Ale za okładkę z Bad Religion plus olbrzymi (bo uwielbiam).
Czuj się u nas dobrze.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

4
rafalski pisze:Mam cichą nadzieję, że nie okażę się całkowitym grafomanem.
My też, zapewniam Cię, my też... ;/

Natasza zaprosiła Cię na pogaduchy w SB, a ja proponuję, byś zajrzał w wiele innych równie ciekawych miejsc na tym forum. SB to samo zło.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

5
Dziękuję za powitanie.

<b>@natasza</b>
Do SB na pewno zajrzę. Lubię miejsca, gdzie jest wesoło. :)
Pisuję sobie różne rzeczy. Jakieś fantastyki, obyczaje z domieszką humoru. Zdarzyło mi się nawet popełnić bajkę. Ale to, że tak powiem było na zamówienie.

<b>@Godhand</b>
Piszę tak jak (nie)umiem. Co do Bad Religion to też ich bardzo lubię, a ta okładka służy mi za awatar już długi czas. Dla mnie połączenie tych 3 kolorów to najlepsze jakie istnieje (tak, White Stripes też lubię :P). Ogólnie to słucham dużo różnej muzyki o czym zapomniałem wspomnieć.

<b>@dorapa</b>
Bardzo lubię zwiedzać także jestem pewny, że będę zaglądał w różne miejsca. Będę to jednak czynił powoli, żeby się nie zgubić na samym początku podróży.

6
Doliczyłam się, że wstawiłeś swój tekst o dwa dni za wcześnie. Chyba pójdzie do aresztu.
"Natchnienie jest dla amatorów, ten kto na nie bezczynnie czeka, nigdy nic nie stworzy" Chuck Close, fotograf

8
dorapa pisze:Doliczyłam się, że wstawiłeś swój tekst o dwa dni za wcześnie. Chyba pójdzie do aresztu.
Z pisaniem może być u mnie różnie, ale liczyć to myślałem, że umiem. Zgaduję, że chodzi o poniższy podpunkt regulaminu:
<i>§ 1. Użytkownik może zamieszczać teksty w dziale „Tu wrzuć…” dopiero po 30 dniach od chwili zarejestrowania się na forum. </i>
Czy chwila rejestracji na forum to jest to co się wyświetla pod awatarem? Tak mi się wydawało.
<p align="center">[img]http://img38.imageshack.us/img38/4907/k3bo.jpg[/img] </p>
Postanowiłem wrzucić swój tekst, ponieważ wtedy minęło już ponad 30 dni. <p align="center">
[img]http://img541.imageshack.us/img541/8846/cfxq.jpg[/img] </p>
Jeśli się pomyliłem to przepraszam za nieświadome złamanie regulaminu.

9
Nie, to ja nie umiem liczyć. :) Wzięłam czerwiec za lipiec. Za karę zweryfikuję Twój tekst jako pierwsza.

10
dorapa pisze:Nie, to ja nie umiem liczyć. :) Wzięłam czerwiec za lipiec. Za karę zweryfikuję Twój tekst jako pierwsza.
A już się bałem, że na forum literackim dowiem się, że nie umiem liczyć. :P To wtedy ze swoim pisaniem już absolutnie nie miałbym czego tutaj szukać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”