Dobry wieczór

1
Na imię mam Agnieszka. I jak w grupie wsparcia kilka słów o mnie. Lubię psy, wilki a i wilkołakiem nie pogardzę, byleby tylko był w miarę posłuszny i chodził grzecznie przy nodze. Historia plus Kresy równa się moja pasja. Carska Rosja też leży w kwestii moich zainteresowań. Jak również wojna secesyjna w Stanach. Zawsze marzyłam, żeby jakoś połączyć "Ogniem i Mieczem" z "Przeminęło z wiatrem".
Poza tym lubię piękne miasta. Paryż, Nowy Orlean, Sankt Petersburg, Kamieniec Podolski, Lwów...
Najbardziej w niej cenię, że grzeszy z czystym sumieniem.

2
Witaj! :)

Widziałaś Petersburg? Też mam do niego słabość, choć nigdy nie byłam. :P Ale planuję się wybrać przez kilka książek, które mnie ostro nakręciły. Podobno (tak słyszałam) ta "Wenecja Północy" jest piękniejsza niż włoska, która wywarła na mnie pozytywne wrażenie.
Z pięknych miast polecam jeszcze Rzym. ;)

Rozgość się :)

4
Milt pisze:Z pięknych miast polecam jeszcze Rzym.
Sepryot pisze:A ja serdecznie polecam Pragę.
Verona.

I hej hej :)

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

5
Bardzo dziękuję za miłe przywitanie i... polecenie pięknych miast, do których mam słabość. W Pradze mieszkałam kilka lat, chodziłam tam do liceum. Piękne miasto i jeszcze piękniejsze czasy. W słonecznej Italii niestety jeszcze nie byłam, ale wpisuję do swojego kalendarza Weronę i Rzym.
Najbardziej w niej cenię, że grzeszy z czystym sumieniem.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”