Siemka Ludzie :)

1
No cześć wszystkim. Mam 15 lat i chodzę do trzeciej klasy Gimnazjum. Imię- Julia
Miasto-Pabianice. Miałam już kilka podejść do pisania książki. Opowiadań tysiące, wierszy kilkadziesiąt, FF za dużo. Teraz piszę książkę fantasy (na razie 145 stron i to dopiero początek). Któregoś dnia siedzę, myślę no i wymyśliłam, że muszę znaleźć jakieś forum tego typu. No i znalazłam. Nie mam zielonego pojęcia co tu jeszcze napisać więc... Po prostu "Cześć wszystkim"
15 lat, cztery nieudane pomysły na książkę, ambicje na zostanie drugą Rowlling, życie zryte przez fantasy.

2
Cześć :)

Już jest czego zazdrościć:
blindness pisze:Opowiadań tysiące
czekamy co nam pokażesz po kwarantannie.

Pozdrowienia,

G.
"Każdy jest sumą swoich blizn" Matthew Woodring Stover

Always cheat; always win. If you walk away, it was a fair fight. The only unfair fight is the one you lose.

3
Julia ładne imię. Szekspira lubisz? Człowiek, który chce pisać, powinien klasyki znać, bowiem większość bestsellerów jest w dużym stopniu wzorowana na klasyce gatunkowej, dlatego polecam Willa ;).
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox

4
Cześć, Julio!

145 stron i to dopiero początek? Widzę, że masz niezłe tempo. Super, to się bardzo ceni! Im więcej, tym lepiej.
FF za dużo.
Co Cię inspirowało? Bo ja do dzisiaj pamiętam mojego bloga z autorską wersją piątego tomu Harry'ego: "Harry Potter i Maska Zdrajcy". :D I nadal uważam, że "Zakon Feniksa" przy tym wymięka!

Rozgość się. ;)
"Życie jest tak dobre, jak dobrym pozwalasz mu być"
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”