Latest post of the previous page:
Jak najbardziej. Znalazłeś niszę i target Super.kuba1313 pisze:Także teraz w modzie są produkty ekologiczne

A teraz zrób to samo na legala.

Moderatorzy: Poetyfikatorzy, Weryfikatorzy, Moderatorzy, Zaufani przyjaciele
Latest post of the previous page:
Jak najbardziej. Znalazłeś niszę i target Super.kuba1313 pisze:Także teraz w modzie są produkty ekologiczne

Grimzon pisze:padaPada napisał/a:
I nagle okazuje się że podatki zjadają zyski
Podatek jako taki odprowadzam - jak się nadarzy okazja, żeby się gdzieś wystawić, to płacę placoweRomek Pawlak pisze:Myślę, że patrolerzy z Urzędu Skarbowego, czytający to forum, już namierzają kolejną ofiarę
 Ale zawszę tłumacze, że ja tego chleba nie sprzedaję; ja po prostu odbieram koszty składników
  Ale zawszę tłumacze, że ja tego chleba nie sprzedaję; ja po prostu odbieram koszty składników  To tak jak z dopalaczami "Służą do kolekcjonowania przez nos"
 To tak jak z dopalaczami "Służą do kolekcjonowania przez nos"  
  Tyle ludzi robi na czarno, że gdyby się do mnie dowalili, to już bym się postarał, żeby mieli jak najwięcej roboty. Zgłosiłbym wszystkich, który mi się naprzykrzyli w życiu, łącznie z dzieciakami które sprzedają jagody
 Tyle ludzi robi na czarno, że gdyby się do mnie dowalili, to już bym się postarał, żeby mieli jak najwięcej roboty. Zgłosiłbym wszystkich, który mi się naprzykrzyli w życiu, łącznie z dzieciakami które sprzedają jagody  I nagle okazałoby się, że nasza tutejsza miejsko-wiejska gospodarka leży!
 I nagle okazałoby się, że nasza tutejsza miejsko-wiejska gospodarka leży!  
 Dzięki. Szczerze zastanawim się nad czymś takim. Tym bardziej, że robię jeszcze eko-masło, sery, twarogi, wędliny, smalec, kiełbasy, maślanki itp.padaPada pisze:Jak najbardziej. Znalazłeś niszę i target Super.kuba1313 pisze:Także teraz w modzie są produkty ekologiczne

już chyba ustaliliśmy?witanet pisze: Jak wydać książkę
podpowie Ci
sorry - ale sam pokazałeś ze nie masz.witanet pisze:A skąd wiesz czy mam pojęcie czy nie.

Cool przytyk, mój ólóbiony - bo to "coś", ach nie! - napiszmy jak się należy z dużego fontaBo co , to że wydałeś coś

"Cię" - piszemy raczej wielką literą i nie zapominajmy o ogonku przy "ę".uprawnia cie do mieszania ludzi z błotem.

ech, nie.Trochę szacunku.

Mógłbyś rozwinąć tę myśl? Ja prawdę mówiąc myślałem kiedyś delikatnie o tej szkole, ale mniej więcej do tego samego momentuByła tez próba stworzenia szkoły pisarzy przy UJ - aczkolwiek jak zobaczyłem listę wykładowców to zastanawiałem się czy mam się śmiać czy lepiej złożyć CV

może by od razu bana - po co ma cierpieć jak go będziemy tradycyjnie glanować?
  może by od razu bana - po co ma cierpieć jak go będziemy tradycyjnie glanować?  ) I jakoś nikt nie ostrzega tego Pana. DLACZEGO ??? Moja wypowiedź była obroną na jego zaczepki i nie miałem najmniejszego zamiaru z nim polemizować ale jego obraźliwe i poniżające mnie posty przeszły bez echa. czyli jemu wolno a nowego zniszczyć! O to chodzi? Proszę o informacje, czy wobec Pana Pilipiuka zostały wyciągnięte konsekwencje za obrażanie mnie?
) I jakoś nikt nie ostrzega tego Pana. DLACZEGO ??? Moja wypowiedź była obroną na jego zaczepki i nie miałem najmniejszego zamiaru z nim polemizować ale jego obraźliwe i poniżające mnie posty przeszły bez echa. czyli jemu wolno a nowego zniszczyć! O to chodzi? Proszę o informacje, czy wobec Pana Pilipiuka zostały wyciągnięte konsekwencje za obrażanie mnie?