Meow!

1
Cześć,
Chciała bym się wam przedstawić :) Jestem "RudyKot"- skąd ta nazwa? To długa historia :)
Zaczęło się na obozie literackim :D Założyłyśmy stowarzyszenie pięknych literatek (a to jeszcze dłuższa historia) I była historia o rudej dziewczynie, wszyscy zaczęli mnie do niej porównywać, a ja uwielbiam koty. I tak też zostało...

Ogólnie pisze wiersze, ale zdarza mi się że mam ochotę napisać opowiadanie bądź fanfika. Mam 12 lat
Mam nadzieje że miło przyjmiecie mnie na Forum Weryfikatorium
Pozdrawiam
RuDyKoT
Meow! =^.^=

2
RudyKot pisze:Mam 12 lat
A profil twierdzi, że 14 ;) Ach, koty to wyjątkowo tajemnicze zwierzęta. Ale w tym ich urok.

Witaj i baw się tutaj dobrze :)
RudyKot pisze:Zaczęło się na obozie literackim
A cóż to za obóz literacki był? Zdradzisz trochę, jak to zorganizowane było, cóż tam porabialiście itd.?
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

3
faktycznie jest tak napisane, ale mam 12... (niestety ;)) nie dało się ustawić daty urodzenia na 2001 r. dlatego ustawiłam abym miała najmniej lat jak mogłam

A co do tego obozu, to zorganizowany był on przez "poszukiwaczy przygód". Głównie to uczyliśmy się, jak dobrze sformułować opowiadanie aby miało ład i skład ;). Było też troche o wierszach. Ja trafiłam na ostatni turnus, który trwał przez tydzień i nie wszystko mogliśmy zrobić, ale i tak było bardzo miło :)
Ostatnio zmieniony czw 29 sie 2013, 17:16 przez RudyKot, łącznie zmieniany 1 raz.
RuDyKoT
Meow! =^.^=

4
Hej, Kocie...
Też mnie zainteresował taki obóz literacki. Opowiesz?

Uśmiałam się z tą datą urodzenia :D
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

5
O, rzeczywiście... Forum ma daty roczne urodzin tylko do 1999 xP No to będzie zabawnie z biegiem lat.

Przy okazji, RudyKocie, zerknij na prywatne wiadomości.
Powiadają, że taki nie nazwany świat z morzem zamiast nieba nie może istnieć. Jakże się mylą ci, którzy tak gadają. Niechaj tylko wyobrażą sobie nieskończoność, a reszta będzie prosta.
R. Zelazny "Stwory światła i ciemności"

Strona autorska
Powieść "Odejścia"
Powieść "Taniec gór żywych"

6
Serdecznie go polecam! Przyjmują tam i początkujących i zaawansowanych. Ograniczenie wiekowe jest od 12 do 18 lat więc myślę że każdy znajdzie coś dla siebie :). Jak już wcześniej pisałam, trafiłam na krótszy turnus więc nie wykonaliśmy wszystkich tematów ale i tak była bardzo miła atmosfera. Oprócz literackiego był jeszcze fotograficzny, gitarowy, "kapela marzeń" i obozy anime i mangi. Więc dla każdego coś miłego :D
RuDyKoT
Meow! =^.^=

7
Offtop - Stolatki przyjmują. To taka wersja zmutowanej Nastolatki.
Granice mego języka bedeuten die Grenzen meiner Welt.(Wittgenstein w połowie rozumiany)

9
Nic nie stoi na przeszkodzie, żeby taki obóz zorganizować Dla dużolatek :-) Tylko Natasza ze swoimi dziewiętnastoma wiosnami raczej się nie załapie. Będzie musiała z Rudymkotem pogadać ;D

12
Wolno :) Ech, że też u mnie nie organizują takich obozów/warsztatów, chyba że po prostu ja jestem ślepy i mnie takie wydarzenia omijają. Dobrze jednak, że zajmujesz się czymś pożyteczniejszym niż większość Twoich rówieśników :P
"Laugh and the world laughs with you, weep and you weep alone." Ella Wheeler Wilcox
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tu się przedstawiamy ...”